- Beи кaybeттiм .

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3728 gün önce görüldü
“sahi sen kaç şiiri barındırıyorsun gülüşünde?”

Gidip hayal kurayımda gerçekleşmesin

Nasıl özledim biliyor musun? Bilmediğin gibi işte?

Mesela beni sevmenin bokunu çıkartabilirsin, hiç kızmam.

sadece, sevdiğim insanları başkalarıyla görmekten yoruldum.

“Ben seni hiç üzmem. Papatya çayı yapmak isterim sana, sonra portakal çayı. Ama ben seni hiç üzmem.”

Hayatta en nefret ettiğim melodi alarm sesidir.

Hayalim 3 kelime o da şöyle; Haziran, Temmuz, Ağustos.

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedin
yürüdüm..taşlara takılmadan..dizlerim kanamadann.. Kimseye aldırmadan.. Uyu dedin,yürü dedin,büyü dedin,koş dedin,çukurları aldırma dedin,insanları üzme dedin,KARANLIKTA NE YAPACAĞIMI NİYE SÖYLEMEDİN ANNE !!!!

Merhaba Sevgili ;
Herkese Sevgili Fakat Bana Sevgisiz Herkese Sevgi Dolu Fakat Bana İlgisiz
Merhaba Sana da Yalanlarına da ihanetine de maskenede merhaba
Bugün Ayrılığımızın Kaçıncı Günü BiLmiyorum Sensiz Geçen Her Dakika Bana Bir Ömür Gelirken NasıL BiLebiLirim Ki..? Bugün Arkadaşlar Seni Sordu AkLıma Geldin Sonra Fark ettim Ki Sen Hiç Aklımdan Çıkmamışsın Ki.! Çok Zaman Geçti Gram Gücüm Kalmadı.! Ölüler Kalpte Değil Artık Mezarda Yaşamalı Dedim Kendi Kendime. Çekildim Bir Kenara Sonra Fark Ettim Ki Ölü Olan Sen Değil , Benmişim.! Unutmadım Ardından Beni Hıçkırıklarla Bıraktığın Günü Unutmadım. Sana Gitme Diye Yalvardığımı Unutmadım Başkasını Sevdiğini Bildiğim Halde Ayaklarına Kapandığımı Unutmadım. Unutamam Ne Seni Ne İhanetini Unutamam Annem Saçlarını Süpürge Edip Beni Bu Yaşa Kadar Büyüttü Lan Sen Kimsin Ki Beni Böyle İhanetinle Küçülttün .! Güldürmedin Yüzümü Beni Hergün Öldürdün .! Yeni Sevgilinle dolaştığın o sokaklarda ben her gün süründüm..! sen hiç canına göz dikmiş birine özledim dedin mi ihanetine eğildin mi ? ben eğildim defalarca tekrar tekrar öyle büyük sevdim ki ne içime ne kalbime sığmadı . Ama o bi BİTTİ kelimesine sığdırdı. Özür dilerim anne hoşça kal’ma da seni suçladğm içİn seni değil onu dinlediğim içİn özür dilerim güçlü kızının kalbini yaralağım için affet ve hakkını helal et ne olur anne, mezarı kazılan bu kızın içİn. saçlarımı okşayan bir babam yoktu bu yüzden babam gibi sevdim seni saçlarımı okşarken duyduğum huzur gibi sevdiğim hiç mi acımadın giderken söylesene be adam o parkta nasıl terk ettin kızını. İnsan evladını bırakıp gider mi? Cami avlusuna bırakılan bir bebekten ne farkım var şİmdi benim o bebek sadece annesine babasına ağlar belki ama Ben ANNEMİ , BABAMI , DOSTUMU , SIRDAŞIMI, SEVDİĞİMİ , NEFESİMİ , BEYNİMİ KAYBETTİM LAN ..! Hangi birine ağlıyım yorulmaktan yoruldum be adam çok sert düştüm bu kez yere tüm düşmanlarım bile acıdı bana. Gerek var mı daha şahide sen kazandın çek zafer bayrağını şimdi ben kaybettim duymak istiyosun madem BEN KAYBETTİM..!!
Sen Benim Gülüşümü Çok Severdin peki neden çaldın benden cevap versene sen kimsin bu kadar canımı yakıcak kadar.. bu ben olamam gururumu ayaklar altına alıp sana gelemeyecek kadar bu gece her zamankinden daha çok karanlık gökyüzü odam daha soğuk cehenneme dönsede hayatım gelme artık çalma kapımı arama en olmadık zamanlarda seni unutmalıyım aşk benim için senin için geleceğimiz için. Seni unutmalıyım senin yüzünden karıştırdım ben dünümle yarınlarımı başkasına gidecektin madem neden söyledin seviyorum yalanlarını başkası olmıcaktı hani kalbinin ne farkı kaldı genel evden Gülen Gözlerine kurban olduğum canıma bu kastın neden. Hani sana gelmiştim ya bi iş çıkışı yağmur yağıyordu hani sarılmıştım ya sana sımsıkı sen kalbimin ritmi bozuldu diye gülmüştün ya hani. Bende utanmıştım şimdi yine gül çünkü gidişin benim bitişim..oldu.ardından beni hıçkırıklarla bıraktığın günü unutmadım.Sana gitme diye yalvardıgımı unutmadım Annem Saçlarını Süpürge Edip Beni Bu Yaşa Kadar Büyüttü Lan Sen Kimsin Ki Beni Böyle İhanetinle Küçülttün .! Özür dilerim anne hoşça kal’ma da seni suçladğm içİn özür dilerim anneeeee

ALINTIDIR.

Çok zor günler geçirdik .. Başkanımız hapse girdi, takımımız dağıldı, tüm cezalar, tüm yasaklar bizim üzerimizde denendi .. Ama FENERBAHÇE yılmadı, yıkılmadı .. Dimdik ayakta durdu. 3 Temmuz sürecinden sonra ilk sene yarım puanla kaybedilenşampiyonluk, ikinci yıl UEFA Avrupa Liginde yarı final .. Çok terler döküldü, çok kanlar aktı .. Canla başla mücadelemiz hiç bitmedi .. Hem saha içinde hem de 12 numara hiçbir zaman umudunu kaybetmedi .. İnandık sonuna kadar güneşli günlerin geleceğine, hala üzerimizde birkaç kara bulut olmasına rağmen .. Ne saha içinde ne saha dışında bitmeyecek haklı mücadelemiz ! Biz yıkılmayan son kaleyiz .. Darağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Kanırta Kanırta, terimizin, kanımızın son damlasına kadar helal bu şampiyonluk ..

2013-2014 Şampiyonu FENERBAHÇE !

Aziz Yıldırım için olsun bu şampiyonluk, her şeyini ortayan koyan Ersun Yanal için, rahmetli Selçuk Yula için, Fenerbahçe uğruna ölen Burak Yıldırım için olsun .. 3 Temmuzda saçlarını beyazlayan Aykut Kocaman için, sahada canla başla mücadele eden 11 güzel adam için olsun .. Ve sevgisini, umudunu, inancını hiç kaybetmeyen, her zorlukta bu takım için kendini feda eden 12 numara için olsun ..

tumblr_n4pfroou2O1readnoo1_500.jpg

Aşık Veysel evli olduğu zamanlarda eşi başka bir adama aşık olur ve kaçmaya karar verir. Gece uyumak için yataklarına girdikten sonra eşi kalkar, bohçasını da aldıktan sonra pabuçlarını giyer ve ardına bakmadan kaçmaya başlar. Biraz aradan sonra ayağına bir şeyin vurduğunu fark eder. Pabuçlarını çıkarttığında gördüğüne inanamaz. Aşık Veysel’in tüm parası oradadır. Kaçacağını anlayıp sahip olduğu her şeyi eşine bırakmıştır. 
Ayrıca parayla beraber bir kağıt bulur.
Ve o kağıtta şu yazar:
"Al bu para ananın ak sütü gibi helal olsun, gittiğin yerde kendini ezdirme. Bir de güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa.."

”Herkes yas tutar sandım,
Hiç kimse üzülmedi.”

Zaten olmayacak sevdaya tutup ihtimâl yükledim. Sonra öleyim, öleyim istedim. Bırakmadınız. Yalnız öldüm, duymadınız.

Yaşıyoruz ama hiç gerek yoktu bence.

"bir kitap film olduğunda hikayenin büyük bir kısmı kaybolur." 

İşin acı yanı; kimsenin bana ihtiyacı olmaması.

Bir kaç gündür burcumu okuyorum, onlar her gün farklı şeyler yazıyorlar ama benim her günüm aynı geçiyor. Sorun bende mi onlarda mı anlamadım.

Geri