- Beи кaybeттiм .

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3728 gün önce görüldü
309904_597935146892424_967968206_n.jpg

-Seni seviyorum.
+Beni tanımıyorsun bile.
-O yüzden seviyorum ya işte..

Beni merak etsene, belki iyi değilimdir.

Ben öldüm, başın sağ olsun. Seni sevmek, cinayet süsü vermekti eksiksiz bir intihara. Seni sevmek, makyaj yapmaktı birazda ölümün soğuk yüzüne. İlk zamanlar pek anlayamadım ama, seni sevdikçe ben geberdim mi ne?

Belki daha güçlü yapar beni yalnızlık, sabretmeyi, aldanmamayı, ağlamamayı öğrenirim belki. Kimse için kimseden vazgeçmemeyi belki de.

Ne istediğini bilmemek değil bu ,
seni istediğimi ama bunun olmayacağını kabullenmek sadece.

Hayatımda o kadar çok insan var ki. Sevdiklerim, Sevmediklerim. Kızdıklarım, Her gün andıklarım. Adını aşk koyduklarım. Bana aşkla bakanlarım. Bekleyenim. Beklediğim. Unutmayanlarım. Vefasızlarım. Unutmadıklarım. Yok saydıklarım. Uğruna öleceklerim. Ölüme dek seveceklerim. Ömrünü bana vereceklerim. Birlikte ölüme gideceklerim. Hayatımda biri olmaz olur mu. İşte Hepsi benim hayatımın yolcusu. Hepsi hayatımın başrol oyuncusu. Kimini isteyerek, Kimini istemeyerek, Kimi tesadüfen, Bir şekilde dahil oldular hayat oyunuma. Kimi yordu, Kimi kuralları bozdu, Kimi sevdi, Kimi delirtti, Kimi yürekten verdi, Kimi yürekten çaldı. Aşk dediğim vazgeçilmezim ise hep vardı. Ama Gelin görün ki, Onu adam gibi vereceğim Bir yürek karşıma çıkmadı. Ya da Çıktığını sandım da. Sonradan anladım. Onlar da Koskoca bir yalandı. Hayatımda birileri olmaz olur mu. Yüreği hak etmeyeni, Yüzüme gülüp, arkandan söveni, Seviyorum deyip, yalanı aşk bileni, Söz verip, sözünden erken döneni, Vazgeçmem deyip, yarı yoldan döneni. Daha neler, neler. Hepsi bir şekilde hayatımdan geçti gittiler. Bir ben kaldım Yalansız yalnızlığımla.. .

Turk Mılletı garıptır, her lafı kaldırmaz. İbne dersın kızar da ; sikersin aldırmaz !

Ey sevgilim, bilirsin benim ne çektiğimi:
Garip başımın derdi bir yürek taşıyorum.
Anlarsın niçin uzak yerlere baktığımı:
İçinde yaşanmaz bir dünyada yaşıyorum.

“ Ve söylenecek bir çift söz kalsın diye, konuşmuyorduk..”

“Ben onu gördüğüm ana dek, bir sarkinın da rengi olabileceğini bilmiyordum. Benim ondan ilk öğrendiğim bu oldu.
Sonra pek çok şey.”

Söylesene sevgili, kendi ellerinle kazdığın mezara hangimizi gömecekler ?
Senin yaşarken öldürdüğün BENİ mi ?
İçimde öldürdüğüm SENİ mi ?

Sevmeye, gülümsemeye, yaşamaya ihtiyacım vardı...
Sonra sen çıktın karşıma, kabul olmuş en güzel dua gibi...
Sevmek için, gülümsemek için, yaşamak için senden daha güzel bir neden olamazdı...

2gycdo9.jpg

Dalgalara karşı duran yüzü donuk; rüzgârın vurduğu bedeniyse hafifçe sallanıyordu. Onu izlediğimin farkında değildi. Gözlerini bir noktaya odaklamış, dudaklarının içlerini kemiriyordu. Bakıyordu ama görmediği belliydi. Konuşsam onu bile duymayacaktı belki.
Uğultunun bir anlık yükselmesiyle irkildi. Kafasını çevirmeden bir şeyler söyledi sonra. Gözlerinin buğusuna dalışım onu duymamı engellemişti. Sessizliğimi fark edip bana döndü. Bakışlarının üzerimde olması kendime gelmemi sağlamıştı. Tekrarladı:

- uyan artık.
- istemiyorum.
- gitmelisin. kendini kaybediyorsun günden güne.
- böyle mutluyum.
- öyle sanıyorsun. geri dön ve yaşa lütfen.
- …
- ben hep burada olacağım. şimdi git.

Hayatımı yazsam yemek kitabı olur. Hıyarlar, kaşarlar ve salça olanlar o kadar çok ki.

Üzülme..!
Tabuta yattığın gün, son kez kuyunu kazacaklar.

Geri