- Beи кaybeттiм .

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3728 gün önce görüldü
Filmlerdeki mutluluğu görüp ağlayacak kadar mutsuz olanlar var.

Dışarıdan bakıldığında dünyayı siklemeyen birinin, içinde kaç farklı dünya olduğunu bilemezsin.

okuldaki her 8 kişiden 21'i gerizekalı

Ben hala anlamıyorum. İki insan birbirine çok yakınken nasıl bir anda iki yabancıya dönüşüyor? Nasıl yapıyoruz biz bunu, anlayamıyorum.

tumblr_mps2f48I9B1s3pnw4o1_500.jpg

İçim kan ağladı ama ben tebessüm ettim

hala acıyor kırılan yerleri kalbimin

Hani moralin çok bozuktur yaşadıklarını sürekli içine atarsın kimseyle konuşmak istemezsin. Gözlerin uzaklara daldığında ağlamak istersin. Tam ağlıcakken gülmeye başlarsın ya. Öyle işte.

Hiç gelmeyecek ve bu acı hiç geçmeyecek.

Acaba yastıklar da "insanlara sarılmak cok güzel" diyorlar mıdır, eger demiyorlarsa bu ilişki biter

Ne kadar üşengeç olursam olayım dolabımın kapağı açık kaldığını gördüğümde kalkar kaparım

“Aklıma gelen ilk şey şu oldu. Madem ki bir zamanlar can dediklerimiz canımızı alıyor madem ki sarılmayı en çok istediklerimiz bir daha sarılmamak üzere kaybettiklerimiz oluyor. Ve madem ki en büyük acıları bize nefret ettiklerimiz değil de kalbimizde en üstte tuttuklarımız çektiriyor, neden hala seviyoruz, neden hala seviyorum.Neden bütün hayal dediğimiz şey kolayca kırılabiliyor. Karşımızdakini böylesi çok abartırken neden kendimizi bu kadar düşürüyoruz.Sığınacak bir liman arayışı mı, yoksa bir liman olabilme anlayışımı. Bilmiyorum, bildiğim tek şey kalbim acıyor. Ellerim, göğsüm, gömleğimin yakası ve bütün saç tellerim acıyor. Az önce içim sızladı, kalbime değen son şey bu oldu. Sondu..”

Bu şehirden siktir olup gitmek istiyorum.

“bazı anlar var ki
insana 
keşke haksız çıksaydım
dedirten”

Dış görünüşünü umursama diyorum sadece. İster sana kezban desinler ister çirkin. Kendin olmayı dene. Sevmediğin şeyleri seviyormuş gibi yapmaktan vazgeç. Canın istemiyorsa bakımsız ol ne farkeder? O boş insanlarla konuşmak seni rahatsız ediyorsa sessiz ol. Hiç konuşma.Ağzı var dili yok desinler senin için. İster şişman ol ister zayıf. Umrunda olmasın. İstediğin kadar ye. Sağlıksızmış. Pöh. Saçlarını açmak istemiyorsan topla.Kimi ilgilendirir seçimlerin? Sivilcelerini siktir et. Sen zaten güzelsin. Dişlerin iğrenç olsun, diş teli takan biri ol. Böyle kal. Değişmeye çalışma. Güzel giyinmek zorunda değilsin. Her gün aynı şeyi giy kime ne? Kısa boyluysan kısa kal. Renkli gözlü olmayıver. Böyle kal.Değişme. Sadece gülümse ve sevdiğin şeyleri yap şimdi.Tak kulaklıkları çılgınca şarkı söyle mesela. Hatta kulaklığı da bırak son ses aç o müziği. Rahatsız olsun herkes.Kurallara uyma. Kimin umurunda?

Ben sivrisineklerle savaşırım buna hazırım, yeter ki yaz gelsin artık.

Yaşadığımız hayat 144p, kurduğumuz hayaller 1080p.

Geri