Bazen akla geldikçe ağlatan insanlar

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
o değilde ota b.kada ağlarım....orası ayrı mesele

Bir an var o an ve o insan hep aklıma gelir ve üzülürüm geçmişimi hep onunla hatırlamak tuhaf bir huzur veriyor.

Böyle normal yaşantımda yok.
Bobby Dixon Cska maçı izlemek gözlerimin dolmasına yetiyor…

Babam, Atatürk, Barış Manço, Kazım Koyuncu.

Bu dört insanı düşününce gözlerim doluyor.

Hüzünlenebiliyorum fakat ağlayabilecek kadar güçlü değilim.Çevrenizde;aklınıza gelince mutluluktan ağlatacak insanlara denk gelmeniz dileğimle.

Annem , ölümune mi daha çok agliyorum ölumune giden yolda kemiklerimi eriten anlarına mı onu da bilemiyorum .

Son bi kaç gündür yakın zamanda bebeğini kaybeden çok yakın arkadaşımın gördüğü bi rüya yüzünden durup durup ağlıyorum. O an, onu üzmemek adına sarılıpta ağlayamadığım için sanırım böyle oluyo ..

Rohee Miran ve Setsuko, mesela bunların üzgün ağlayan hallerine hiç gelemem, görmem bakmam, gördüğüm an ağlamaya başlarım.
Özcan amcamı, rahmetli aslan Özcan amcamı her düşündüğümde ağlarım. -Ağlamıyorum yok yok - hı kesin.-

Daniela Carrasco mesela... Öğrendiğim gece ciğerim sönecekti ağlamaktan. Çünkü o vidyoyu görmüştüm, onu asmışlardı sırtından bir korkuluğa... Hâlen ağlarım, dünyalığım bunu kabul etmiyor ve kaldırmıyor.

Ve çok şey, çok kadın, çok erkek, eski arkadaşlarım, ölenler, bir çocuk gibi ağlarım. Hemen herkese.

aramizdan ayrilanlar bambaska seviye, tutamam kendimi.

Ama...

unutmak kolaydı… keşke özlemek de unutmayı unutturan kadar güçlü olmasaydı....bazen bir isim geçiyor, içimde koca bir şehir kararıyor....aglamak demeyelimde... Bülent ersoyun da dedigi gibi yağacak bir bulut gibi doluyum
Böyle ağlamaklı oluşum ondan.........

Geri