Battlefield 1 Gelibolu (oyun videom)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
eski gamerlardan kim kaldı be :p
bf1 bitirdim arkadaşlar. bu da savaş hikayeleri modundaki son bölümüm.oyunda en çok zorlandığım bölümlerden biri olduğunu söyleyebilirim. [YOUTUBE]pAuEh2Mlv9o[/YOUTUBE]

Çanakkale bölümünü ben doğru düzgün oynayamadım ya. Ağlayacaktım neredeyse yani.

Bu vesile ile bu vatan için can verenlerin mekanları cennet , ruhları şad olsun.

Gavur tohumu, kahbe gibi söylemler beni rencide etsede, Allah Allah, hücum tarzı söylemlerle bana saldıran osmanlı askerlerine saldıramadım ya la. Çanakkale bölümü için ayrı bir parantez açılması gereken oyun.

Osmanlı'ya mı saldırıyosun la

Çanakkale bölümünü ben doğru düzgün oynayamadım ya. Ağlayacaktım neredeyse yani.

Bu vesile ile bu vatan için can verenlerin mekanları cennet , ruhları şad olsun.

Gavur tohumu, kahbe gibi söylemler beni rencide etsede, Allah Allah, hücum tarzı söylemlerle bana saldıran osmanlı askerlerine saldıramadım ya la. Çanakkale bölümü için ayrı bir parantez açılması gereken oyun.

duygusallığı bir kenara bıraktığımızda oyundaki en zevkli ve efsane bölümlerin Osmanlılara karşı olduğunu da söylemek gerekir. benim oyunda en çok zorlandığım bölüm olması ecdadımızı ne kadar güçlü kurguladıkları falan gurur vermiştir. bir de bu oynadığım bölümün sonunda jenerikte çıkan yazı tüylerimi diken diken etti,

"Vahşi çatışma 9 ay sürdü ve sonunda Osmanlılar uğruna çok şey feda ettikleri zafere ulaştılar.
Gelibolu'yu vermediler.

Yüz bine yakın Osmanlı askeri vatanlarını savunurken can verdi.Onların arasından sonrasında Türkiye Cumhuriyeti'ni kuracak deneyimli liderler çıktı."

güzel oyun da , pc yi değiştirmem gerek sanırım

seddülbahir kalisi gibi geldi bi an bana
oynamadım oyunu ama osmanlı askeri olmicaksam o bölümde hiç oynamam

Geri