Sırf Erdoğan istedi diye evet diyen bir halk var. Neden ne için araştırmadan insanlar ne yaptığını bilmeden sadece erdoğan istediği için oy veren var. Benim sinirlendiğim nokta tamamen bu. Evet demen için bir sebebin olması lazım ama çoğunluğu sadece " ERDOĞAN " istiyor diye ve hayir diyenlere sırf terörist dedi diye herkes terörist olarak bakıyor. Çevremde ve ailem de o kadar çok sad3ce erdoğan istiyor diye oy veren var ki.. sebep söylemiyorlar. Daha iyi olacağız deyip duruyorlar.
Hava limanı yapmış. Ama adam bir kez bile sırf pahalı diye uçağa binmemiş kalkmış havalimanını anlatıyor.
Köprü yapmış.. vergileri ala ala yapılan köprü, geçişlerde de herkese giren bir köprü var ama köprü yapmış. Maaşınız ne ? Asgari ücret.
Hastaneler düzenlenmiş. Sigorta parası kimden çıkıyor? Para almıyormuş devlet hep düzelmiş. Eee maaşından kesilen ne?
Önceden hastanede sabah sıra almak için bekliyorlarmış şimdi beklemiyorlar. Sıra alacağım zaman aylar sonra veriyorlar. Ama doğru hastanede beklemiyorum..
Pkk'yla kol kola, yemeklere gitti alkış tuttular.
Fetöyle yedikleri ayrı gitmezdi. Insanları kandırıp askeri darbe girişimi yaptı. Onca insanlar öldü, askerler katledildi. Sonra feto yaptı deyip, milletten özür diliyorum beni kandırmış deyip aklandı. Ne kadar da geniş düşünceli. Herkes hemen inandı. Eee özür diledi ya diyorlar ..
2015 den bu yana kaç kez bombalar patladı ulkemizde. Neden ohal yapmadılar? Neden askeri darbe de? Darbe bahanesiyle milleti kandırmak daha kolaydı değil mi?
Bombalar susmaz oldu kaç yıldır. Bugün bomba patladı, ertesi gün davullu zurnalı köprü açılışı yapıldı.
Onca insan bir Rabia olamadı değil mi?
Ve daha onca şey var şuraya sığmazken kalkıp hangi vicdanla evet diyeyim yahu..