başkanlık hayırlı olsun

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Arkamda halk var diyerek seçimle başa gelen adama diktatör deniyor (ki her hareketini zaten tasvip etmem tamamen seçim ve demokrasi ile hareket edilmesi gerektigini savunan zihniyetedir lafım)
arkamızda apo var diyen adamlar içeri alındı diye vay efendim seçimle başa geldiler cart curt diye feryat figan ediliyor
her iki zihniyet de ülkeye zarar veriyor kimse burda tatava yapmasın

Üzerine oyunlar oynanan bir Türkiye gerçeğinin temelinde, dünyada sözün geçen bir Türkiye gerçeği yatıyorsa; Bu hastalıklı ihtirasa yenik düşmemek için, bizlerin gücünü ortaya çıkarmasından da kimse rahatsız olmasın. Ülkemizin bütünlüğü için!

Hitlerin de arkasında halk desteği vardı. Çünkü destek vermeyenleri sabun yapıyordu.

bekleme yapma sen mini etekli.

Kırmızı'nın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, gözden kaçmasın birileri iyi okusun bunu.

Sanırım fitil Demirtaş'ın "seni Başkan yaptırmayacağız" cümlesi ile ateşlendi. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Hdp yeni ortaya çıkmış değil, öncesinde de aynı düşünce yapısında idiler. Aponun savunuculuğunu hep yaptılar ve hükümet o zaman neden rahatsız olmuyordu,neden daha önce harekete geçmedi asıl sorun bu. Birlikte röportaj ve poz verirken hersey güzeldi,her iki tarafın da samimi olduğunu düşünmüyorum. Gücü,gücü yetene...

+ Selahattin Demirtaş o gün çıksa ''Seni Başkan Yaptıracağız'' deseydi durum ne olurdu? Bu tutuklamalar yapılır mıydı? Akp'liler samimi bir cevap versin bakalım.

Başkanlık olur olmaz o başka bir konu lakin en başından beri hdplileri hapiste görmek istiyordum.Adamlar alenen pkk destekçisiydiler, şimdiye kadar beklenmeyecekti bile.Tabi başkanlık öncesinde olması zaten amacın başkanlık olduğunun ispatı keşke en bu kadar göz yumulmasaydı.

oğullarını da başımızda görmek isterüz , aile boyu yönetsinler , emine de yönetsin :p

Çomar sindi. Çomar çaresiz :)

ulkenin kendi halki birbirine girmis avrupanin amerikanin isidin daeshin pkknin pekde yorulmasina gerek yok aslinda

bir BUTUN olamadilar ULKE ICIN.. yirtinin anasini satim... komsu ulkerden bir farki.kalmassa X yillar sonra gorurum ben bazilarinin dunya umrunda olmaz halini

bu ve bu tur konular 99 sayfa 15 banli uyeye gider ama herkesin bir baskanmis gibi cok bilmisliginin sonu gelmez

bence bazi uyeler kendi mahallesinden adaylini koysun. o kapasite var..:)

Kırmızı'nın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, gözden kaçmasın birileri iyi okusun bunu.

+ Selahattin Demirtaş o gün çıksa ''Seni Başkan Yaptıracağız'' deseydi durum ne olurdu? Bu tutuklamalar yapılır mıydı? Akp'liler samimi bir cevap versin bakalım.

Veremezler kardeşim ..
Çok iyi hatırlıyorum açılım süreci zamanında şu forumda hdpyi ve dolayısıyla pkkyı şımartan palazlandıran akepe politikasını eleştirdiğimizde burada bir takım akepeli kardeşlerimiz bizleri KANDAN BESLENMEKLE suçlayıp " analarrr ağlamasınnnnn " edebiyatı yapıyorlardı ..
Peki bugün ne oldu da bizim iki sene önce söylediklerimize geldiniz ?
Şimdi şöyle savunma yapıyorlar ; " ama biz dostluk elimizi uzatıp yapıcı bir şekilde bu işi çözümlemek istedik yani iyi niyetli olmak istedik ama pkk bizim iyi niyetimizi suistimal etti "

İyi de güzel kardeşim bunu anlamanız için iki sene haybeye zaman geçirmeye, belediyelerin pkklılarla dolmasına, asfaltlara mayın döşenmesine, hdpkknın oyunu yükseltmesine, kck'dan tutuklu olanları serbest bırakmanıza GEREK YOKTU Kİ ?! Bugün kandırıldık deyip çocukça bir bahaneyle olayı geçiştiriyorsunuz ama sizin bu kandırılma huyunuz yüzünden bir ölecekken üç ölüyor insanlar ..

Siz kandırılmadınız hayır .. Sadece evde ki hesabınız çarşıya uymadı .. Sandınız ki Kürt vatandaşlara şirin gözükürsek, hdp ile iyi geçinirsek hedp'nin oylarını biz toplarız .. Ama o da ne tam tersi olup hdp oylarını yükseltince B planına geçtiniz .. Durumun özeti bundan ibaret ..

Milliyetçi muhafazakar kesimin bu kadar kolay kandırılabilmesinin formülü:chp düşmanlığını kullan ve tüm dünyanın yani dış güçlerin niyeyse Türkiye düşmanı olduğunu vurgula. Böylece kendilerinden başka alternatif düşünemesinler,her hatalarını dış güçlere bağlasınlar,Pkk ile görüştüklerinde de alkışlasınlar,hdp lileri hapise attıklarında da,İsrail ile düşman olduklarında da alkışlasınlar dost olduklarında da.Darbeyi enişteden öğrenmek nedir hiç sorgulamasınlar.Aman ha chp ye de dış güçlere de koz vermeyelim de ne olursa olsun. Chp düşmanlığı ve dış güçler projesi çok başarılı bir formül,ne diyeyim tebrikler.

ulan yeminle fıkra gibi ülkeyiz.
başkanlık geldi gelecek ve "seni başkan yaptırmayacağız" diyen adam kodeste asfdhagd :d

Başkan yapmıcam hayırr oyunu vercem yahu partizan değilim neticesinde.

Mhp den Başkanlığa tepki gösterecek vekillerin seks kasetleri çıkabilir yakında
!

Buyuk Ortadogu Projesi'ni ilk okudugumda En dikkat çekenleri sunlardi... ki cok utopik geliyordu o zamanlar (: Bu proje ile Irak'in 3, Iran ve Suudi Aarabistan'nin 5, Turkiye'nin 7 parcaya ayrilacagi, ulus devlet kavraminin kaldirilacagi, bolgenin yonetiminin Israile birakilacagidir...

ikinci ve onemli ayagi ise suydu; Filistinli orgutler Israil'e misilmemede bulunur, yuzlerce Israilli oldurulur, Israil Filistine tanklari sokar "terorist takibi"bahanesiyle Suriye'ye girer, Suriye bu durumu savas sebebi sayar,Israil buna canima minnet diye cevap verir... Israil ordusu topyekun sama dogru ilerler, Israil ordusuna direnmeye calisan Suriye halki bir bakar ki arkadan kurtler de saldirmaya baslamis... bunun uzerine Suriye kurtlere karsi cok sert (halepce benzeri) bir saldiri duzenler.."insan haklari savunucusu" ABD buna dayanamaz ve Suriye'ye demokrasi getirmeye karar verir... Irak'tan sonra tabiki boylece Suriye de demokrasi ile tanismis olacakti... ama ABD ve AB bolgede buyuk bir rekabet ve catisma icindeler -ki Rusya ve Cin bu mucadelede bende varim dedi- bu mucadelede her iki tarafta Turkiye'yi yanina almak istiyor... "Turkiye AB'ne giremez diyen Almanya ve diger AB ulkelerin son zamanlarda yaptigi pembe aciklamalar... gundemler ve ABD'nin simdilik de olsa Kurdistani kurdurmamis olmasi bu rekabetin Turkiye uzerinden de gerceklestigini dusunduruyor... AKP'nin yapmaya calistigi (aslinda taa Ozal zamaninda ve devam eden tum iktidarlarca dile getirilen ama uygulamaya koymaya cesaret edemedigi "Kamu Reformu" tasarisinin ulkeyi Eyaletlere bolcegi neredeyse kesindir... Gelecegin dunyasinda Turkiye'ye bicilen rolun, unlu kitap "medeniyetler Catismasi"nda ongoruldugu gibi, ikinci sinif insanlar olan Islam Alemi'nin hamisi olmak oldugunu bakalim ne zaman gorecegiz ... gecmis olsun...AKP tabaninin dogruyu soyledigi belki de tek sey "buyuk resmi" gormeleridir ama yanlis resme baktiklarini fark edemiyolar tabi ben yine de bu kisir ic siyaset tartismasini burada yapmak istemiyorum (:

Geri