Başka dinden birisiyle evlenir miydiniz?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü
Din iman inanç bunlar başka şeyler :D

Eğer kadın müslüman olmayı kabul eder, kelime-i saadet getirirse bir engel olmaz . Ama eger ki kabul etmezse o kadın müslüman erkeğe helal kılınmamistir. Kadın ise başka bir dinden erkekle evlenir, kilise vb, yerlerde nikahı kıyılir ise o kadın dinden çıkmış olur.

Bizde kız alınır , kız verilmez.
Tabiki de hayır.

Büyük konuşmak gibi olmasın ama öyle bir şey olamaz
[YOUTUBE]ekYwzrB6d5s[/YOUTUBE]

büyük konuşmamak gerek bu konu hakkında daha 3 hafta önce amcamın kızı bir alman ile evlendi :D
ailemi bilmem ama ben isterdim. farklı bir dine inansa bile sonuçta oda bir insan benim müslüman oluşum belki onunda müslüman olmasına vesile olucak zamanla.

"Kara Murat" filmlerinden bildiğimiz canım "elenora"ların bir "Ayşe" bir "Fatma" olmasını izledik durduk yıllarca, o geldi aklıma. Kadını al oyun hamuru gibi şekilden şekile sok, bu ne la?
Başka dinden olunca da evlenilir, başka galaksiden olunca da evlenilir. Evlenme amacınız önemli, sevdiğiniz insanla aynı yastığa baş koyup sabah uyandığında onu görüp Allah'a şükretmek varken inandığı şey neden önemli. Sen yine dinini yaşa kardeşim

ben dindar biri değilim ki :)))))) benim için müslüman olursa belki deyip dalgamı geçerim

sevıyorsam sorun yok benım ıcın sunnet olur ama :p

atalarınız ruslarla ingilizlerle evlendi hep siz neden olmaz diyorsunuz :p
thedora hatunlar maria hatunlar angelina hatunlar ohooo

Büyük konuşmak gibi olmasın ama evlenmem galiba.

Üniversitedeki sevgilim ateistti. Neden olmasın ki? Önemli olan sevip anlaşmak.

evde kalayim gebereyim :T: ama musluman olmayan birisi asla olmaz :T:

erkek yabanci biriyle evlendi mi anormal bakiliyor kiz evlendemi yabanci bir erkekle ayip sayiliyor bu arada hollandada ki turk kizlari zenciyle evleniyor artik moda olmus

Olur neden olmasın.
ama ben evliliği pek düşünmüyorum

Geri