Basılınca 5. kat pervazına saklanana kadın

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Bursa'da film sahnesini aratmayan bir görüntü ortaya çıktı. İddiaya göre bir kişi karısını aldattı ve yakalandı. Yakalandığı sırada karısını aldattığı kadın da 5. katta bulunan pencere pervazına saklandı.
Bursa'da genellikle komedi filmlerinde görülen bir olay yaşandı. İddiaya göre bir kişi karısını aldattı ve yakalandı. Eve gelen karısı aldatan kocasını ve aldattığı kadını bastı. Karısını aldatan kişiyle birlikte olan kadın ise büyük bir cesaret örneği gösterdi ve 5. kat olmasına rağmen pencerenin pervazına saklandı. Ayrıca kadının üzerinde sadece havluya benzeyen bir eşya bulunuyor.

[tweet]1186587930996940800[/tweet]

Son düzenleme:
Zina yasal nie kaçma teşebbüsünde bulunuyor

Kapıyı kilitmeyen bir angut sonucu , cam da ölüm ile burun buruna gelen kadın.
Durum pek inandırıcı gelmiyor ama neden bir kadına yakalanıp gururlu biçim de ölmek var iken çırılçıplak vaziyette cama çıkar bir insan (paçavra bulana kadar evde nasıl saklanıcak yer bulamadın ?) nasıl bu kadar hayatından vazgeçmiş ? hele o it erif kapıyı neden kitlememiş. Umarım ölüm ile sonuçlanmamıştır dediğim traji komik durum

Bak ama bu hikayede asla yapılmaması gereken bişey var. "kendi evinde zamparalık yapılmaz"

Son düzenleme:
Hep erkekler mi saklanacak yaşasın kadınlar!

bu kadar şova gerek yok, hanım 1 birey olan eşine sorsa birlikte takılırlardı belki

Tüy dikmek dedikleri şeyin örnekle açıklanması.. Hadi bi nane yedin, niye evinde yedin.. Hadi evindesin, neden kapıyı güvenli duruma almadın.. Hem akılsız hem.........

hımmm.
ne kadar gerçek bilmiyorum ama
ben olasam saklanmazdım skgjxd görsün kocasının ne halt olduğunu.

Eline yüzüne bulaştırmak böyle bir şey, acemi çapkın belli.

Böyle risk alarak saklandığı için adamın eşini tanıma ihtimali yüksek, o bakımdan bu sefer zamparalığı kadın yapmış galiba.

Geri