Başı açık kadın perdesiz eve benzer…

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
“Başı açık kadın,perdesiz eve benzer.ya kiralıktır yada satılıktır”demişti birileri..

Yabani böyle paylaşimlar ile birisi senin safina gececekse saden hiç islam safına geçmemiştir . Tepe tepe kullan. Ergen paylaşımı iyi günler dilerim

Facede durmadan Par ti ıyi parti türkan hakkında anket çıkarıyor .provakasyon diye işaretledim demirtaş ıle erdoğan aday olursa boş atarim isaretledim

Biri Manisa'nın dediklerini tercüme edebilir mi.

Döneminin nihat doğanıdır necip fazıl. Neden ünlü olduğu bilinmeyenlerden...

Facede durmadan önüme secim anketi çıkarıyorlar .iyi partili küfürbaz milletvekili hakkında .2 tane soru sordular 1. Soru provakasyon olup olmadığını 2. Soru cezalandıralim mi? 1. Sikki provakasyon diye_ işaretledim .adam meral ablaya küfür etmiş .hızını alamamış iyi partili milletvekiline catmaya gelmiş .küfür edemeden milletvekili basmış küfürü .

Cumhurbaşkanı kim olsun diye adayın kim anketi .en son soru seçimde erdoğan ile demirtaş kalsa kime oy verirsin boş atarimi işaretledim mansur ile erdoğan aday olsa mansura veririm işaretledim

Peki ben aday olursam? Beni sormamış mı bu feysbuk?

Manisacığımın gözü açılmış nihayet.o şehit yakını özellikle provoke etmek için oraya gitmiş.çoban kardeşi mayına basınca şehit diyorlar ona kim karar veriyor bilinmez.adam bütün şehit ayrıcalıklarından yararlanıyor,birde 15 temmuzda bende Gazi oldum diye yüzlerce sahte vatansever çıkmıştı.milletin dini,imanı para olmuş..

Onu diyen halt etmiş. Ben nice kapalı bayan biliyorum .ornegin kafasına başörtüsü takip sadece bir pantolon giyip bütün vücut hatları belli olan bayanlar var. Madem başı açık kadın perdesiz eve benziyor peki yukarda benim soyledigim cümle ne anlama geliyor
“Başı açık kadın,perdesiz eve benzer.ya kiralıktır yada satılıktır”demişti birileri..

Geri