BAŞARISIZ ORGANİZASYON

Konu sahibi son olarak 797 gün önce görüldü
Haklısın. Fakat vekillerin daha çok bağışlaması gerektiği kanısındayım. Taş taşıyarak kazanmıyorlar o parayı. Partisi yok bu işin. Hepsi için konuşuyorum.
Belki de bağışladılar bilinmez…
Diğerleri gibi “şunca şunu yardım yaptık” “ilave olarak şunu ekliyorum.” vb şeyler söylemedikleri için havada kalmış olabilir.

Belki de bağışladılar bilinmez…
Diğerleri gibi “şunca şunu yardım yaptık” “ilave olarak şunu ekliyorum.” vb şeyler söylemedikleri için havada kalmış olabilir.
Emin ol dünkü programdan önce, topladıkları paranın 10larca katı toplandı. Tabiki bunlar ortaya çıkmadı. Haluk levent te dün çırpınmış programa bağlanamamış mesela. Adam 500 milyon bağış yapmış twitterda söylüyor

Milyon ile Milyar'ı ayırt edemeyen adamlar devlet bankaları, kamu kuruluşları yönetiyor.

Ahbap derneğinin Afaddan daha çok bağış toplandığını anlayınca altta kalmama psikolojisinden böyle acemi bir organizasyon yaptılar.İzlerken hiç inandırıcı gelmediler bana.

Dün 3 milyar TL bağış yapan Cengiz Holding’in sahibi olduğu Eti Alüminyum şirketinin 3 milyar TL’lik yatırımına, Cumhurbaşkanı kararıyla dün devlet teşviği verildiği ortaya çıktı.

LOL.

Haşırt dı bilekBord.
20230216_132959.jpg20230216_133003.jpg

aslında görünene göre çok az bağış yapılan, şirketlerin pr çalışmasına katkı sağlayan, depremi nasıl showa dönüştürebilirizin resmi gibiydi.

Zenginlerin iş adamlarının vergi borçları silindi.
Yine olan fakire oldu elinde avucunda ne varsa verdik/ler.
Yine yalan haber paylaşılmış.
Bizi de dolduruşa getiriyosun yosun

gib-deprem-yardimlarinin-vergiden-dusuldugu-iddialarina-acikl_e1366531.jpg

Abicim babanızı bu kadar savunmazsınız, herifin silinen vergi borcunun haddi hesabı yok, azıcık araştırma yapsan zaten göreceksin devede kulak kaldığını, sadece bu yardımın yaklaşık 9-10 katı kadar aldığı kamu ihalesi var, tek bir şirketin bu kadar ihale aldığı bir avrupa ülkesi yok, amerika yok, avustralya yok, çöp orta doğuda bile bulabileceğinizi sanmıyorum ki buradan bile yola çıkarsanız zaten şaibeli olmadığını ima etmek bile en hafif tabiriyle gerizekalılık.

Bu holdinglerin velihatları falan yok aramızda, e birader neden namusun gibi savunuyorsun bu adamları? Neden yolsuzluğu savunuyorsun?

Benim aklım almıyor, senin oy verdiğin parti döneminde bu heriflerin milyarder olmasını, haksız kazanç sağlamasını, vergi borçlarının silinmesini neden savunuyorsun? Ulan böyle bir zeka olabilir mi?

Geri