Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Başakşehir'in maçı alacağını düşünüyorsun demek.fenerbahçemizden farklı bir galibiyet bekliyorum.
GS şanslı bu aralar ve maç sonrası yine çok güçlü takım yenmiş gibi havalara girerler.Fenerbahçe' nin takılmaması gerek çünkü Gs İstanbulspor' u çimlere gömecek.
İstanbulspor maçı için şansa ihtiyaçları yok. O maç onlar için averaj yükseltme maçı olacak. Artık rakibin ne yaptığını düşünmüyoruz gibi cümleler yavan kalacak. Başakşehir bize çelmeyi takarsa mayısa kadar her maç final olabilir Lefty.GS şanslı bu aralar ve maç sonrası yine çok güçlü takım yenmiş gibi havalara girerler.
Başakşehir maçını zor maç olarak görmüyorum ve dilerim hakemler de hata yapmaz.İstanbulspor maçı için şansa ihtiyaçları yok. O maç onlar için averaj yükseltme maçı olacak. Artık rakibin ne yaptığını düşünmüyoruz gibi cümleler yavan kalacak. Başakşehir bize çelmeyi takarsa mayısa kadar her maç final olabilir Lefty.
yani sair burada demek istemis kiBaşakşehir maçını zor maç olarak görmüyorum ve dilerim hakemler de hata yapmaz.
Bizim oyuncularımızın penaltıya ihtiyacı yok ayrıca son maç hariç neredeyse 4 golün altına düşmüyoruz.yani sair burada demek istemis ki
hakemler soyle uc bes penalti versinler
basaksehirin icinden gecsinler
3 puan almamiz icin ellerinden geleni yapsinlar
birileri "farklı bir galibiyet bekliyorum" diyerek açık kapı bırakırken ben "fenerbahçemizden" diyorum. kim daha çok bu kulübe gönül veriyor, kim daha çok seviyor tartışmayalım istersen.Başakşehir'in maçı alacağını düşünüyorsun demek.![]()
Gerçek bir Galatasaraylısın!!!birileri "farklı bir galibiyet bekliyorum" diyerek açık kapı bırakırken ben "fenerbahçemizden" diyorum. kim daha çok bu kulübe gönül veriyor, kim daha çok seviyor tartışmayalım istersen.
RAMS Başakşehir-Fenerbahçe: 1
Galatasaray- İstanbulspor: 1