Başakşehir - Fenerbahçe ( 0 - 1 )

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Fenerbahçe' nin takılmaması gerek çünkü Gs İstanbulspor' u çimlere gömecek.

GS şanslı bu aralar ve maç sonrası yine çok güçlü takım yenmiş gibi havalara girerler.
İstanbulspor maçı için şansa ihtiyaçları yok. O maç onlar için averaj yükseltme maçı olacak. Artık rakibin ne yaptığını düşünmüyoruz gibi cümleler yavan kalacak. Başakşehir bize çelmeyi takarsa mayısa kadar her maç final olabilir Lefty.

İstanbulspor maçı için şansa ihtiyaçları yok. O maç onlar için averaj yükseltme maçı olacak. Artık rakibin ne yaptığını düşünmüyoruz gibi cümleler yavan kalacak. Başakşehir bize çelmeyi takarsa mayısa kadar her maç final olabilir Lefty.
Başakşehir maçını zor maç olarak görmüyorum ve dilerim hakemler de hata yapmaz.

Başakşehir maçını zor maç olarak görmüyorum ve dilerim hakemler de hata yapmaz.
yani sair burada demek istemis ki
hakemler soyle uc bes penalti versinler
basaksehirin icinden gecsinler
3 puan almamiz icin ellerinden geleni yapsinlar

Leonardo Bonucci: Fenerbahçe için en iyi seçimin İsmail Kartal olduğunu söyleyebilirim

"Burası açıkçası Türkiye'deki en iyi, en büyük camia. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük futbol takımı, en büyük camiası"

Leonardo Bonucci, teknik direktör İsmail Kartal'ın Fenerbahçe için en iyi seçim olduğunu dile getirdi.

Ligde ve Avrupa'da zirvede olduklarını ve teknik direktörlerine karşı olumsuz eleştirileri fazla bulduğunu aktaran Bonucci, "Benim açımdan her insan için ilk izlenim çok önemlidir. Fenerbahçe için en iyi seçimin İsmail Kartal olduğunu söyleyebilirim. Camiayı çok iyi tanıyor ve bana göre bu, çok önemli. Taraftarların beklentilerini de biliyor. Bu da çok önemli. Takımdaki herkesle her gün konuşuyor. Sürekli iletişim halinde. Nasıl hissettiğimizi bilmek istiyor. İdmanların da gerçekten kaliteli olduğunu söylemem gerekiyor. Yoğun ve kaliteli antrenmanlar gerçekleştiriyoruz. Maalesef Samsun'a karşı yakaladığımız gol şanslarını değerlendiremedik. Bunları golle neticelendirmemiz gerekiyor. Pozitif olmamız gerekiyor. Hedefimiz var, o hedef doğrultusunda çabalıyoruz. Kenetlenerek aynı hedefe yürümemiz gerekiyor. Mayısta şampiyon olmak istiyoruz, bunu gerçekleştirmek adına her şeyimizi vereceğiz." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak

yani sair burada demek istemis ki
hakemler soyle uc bes penalti versinler
basaksehirin icinden gecsinler
3 puan almamiz icin ellerinden geleni yapsinlar
Bizim oyuncularımızın penaltıya ihtiyacı yok ayrıca son maç hariç neredeyse 4 golün altına düşmüyoruz.

birileri "farklı bir galibiyet bekliyorum" diyerek açık kapı bırakırken ben "fenerbahçemizden" diyorum. kim daha çok bu kulübe gönül veriyor, kim daha çok seviyor tartışmayalım istersen.
Gerçek bir Galatasaraylısın!!!
Sizler küme düşmek üzere olan bir takımı yenip yine şampiyonluk dansı ederken, bizler de sahada kaliteli futbol oynamaya devam edeceğiz.
Gerçek şampiyon biziz!!!

RAMS Başakşehir-Fenerbahçe: 1
Galatasaray- İstanbulspor: 1

ligin kaderini etkileyecek bir maç puan kaybı harika olacak hadi başakşehir

Dev bir takımın karşısında az gol yemeyi başarırlarsa şükretsinler.:)

muhtemel başakşehir 11
josef de souza nasıl gittiği belliydi geri gelmesi çok manidar klüpmü bulamadın josef?

Başakşehir: Volkan, Dubois, Duarte, Opoku, Lima, Onur, Josef, Berkay, Deniz, Figueiredo, Piatek

Hayatımda çok fanatik, holigan vs göreüm ama böylesi artık normali zorluyor bence jdjdjjd
Gslilerin konularımızdan çıkamayışı…

Geri