Baş örtülü kızın bir erkekle öpüşmesi.

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Niye başını kapatınca insanlığı,hisleri,arzuları hepsi kapanıyor mu ki böyle garipseniyor bu :T:

Tabii ki de her insan bir hata yapabilir, fakat ulu orta, sokak ortasinda ve bunun yanlis oldugunu dusunmemek dusuncesiyle yapiyorsa, ne diyebilirim daha.

Bas ortulu kadinlarin sorumlulugu buyuktur. Bircok kisi bunun farkinda degil. Oysa bir musluman hareketlerine, tavirlarina dikkat etmeli, kendi ve baskalarinin iyiligi icin. Cunku o bir ornektir. Birde onu open adama ne denmeli. Aslinda cogu sey herzaman bir adamin elindedir. Eger bir adam gercekten adam ise, bazi seyleri yapmaz ve bunun nedenini aciklar. Yol gosterir kisacasi. Erkekler bu tur seyleri kabullendigi ve istedigi surece, ne kendilerinden ne kadinlardan hayir goreceklerdir. Madem normal olarak algiliyor erkek, kadin da oyle gorur. Bir adam birseye hayir derse, gercektende o olur.

Bir soz de okumustum, aklima geldi simdi. Soyle yaziyordu; 'Islami insanlardan ogrenseydim, asla musluman olmazdim. Islami ogrenmek istiyorsan, Kurani kerimi oku.'

hep diyorum insanlara böyle ayrımlar sınıflandırmalar yapmak adice

Allah`la arasinda olan birsey dinen sadece onlarin degil acik genc kizin yapmasida zina ama ikisininde kendi tercihi acikcasi umursamam . umursanmasida sacma. Gunahsa onun gunahi yani.

Telefonumdan Tepetaklak kullanılarak gönderildi

Tabii ki de her insan bir hata yapabilir, fakat ulu orta, sokak ortasinda ve bunun yanlis oldugunu dusunmemek dusuncesiyle yapiyorsa, ne diyebilirim daha.

Bas ortulu kadinlarin sorumlulugu buyuktur. Bircok kisi bunun farkinda degil. Oysa bir musluman hareketlerine, tavirlarina dikkat etmeli, kendi ve baskalarinin iyiligi icin. Cunku o bir ornektir. Birde onu open adama ne denmeli. Aslinda cogu sey herzaman bir adamin elindedir. Eger bir adam gercekten adam ise, bazi seyleri yapmaz ve bunun nedenini aciklar. Yol gosterir kisacasi. Erkekler bu tur seyleri kabullendigi ve istedigi surece, ne kendilerinden ne kadinlardan hayir goreceklerdir. Madem normal olarak algiliyor erkek, kadin da oyle gorur. Bir adam birseye hayir derse, gercektende o olur.

Bir soz de okumustum, aklima geldi simdi. Soyle yaziyordu; 'Islami insanlardan ogrenseydim, asla musluman olmazdim. Islami ogrenmek istiyorsan, Kurani kerimi oku.'

Asılı şöyle ve Yusuf Islam'ın en sevdiğim sözüdür.

Müslümanları görseydim Müslüman olmazdım, iyi ki İslamı Kur'an'dan öğrenmişim.

sevdiği insanı öpen baş örtülü kızların yargılanması bencede doğru değil, yargılanması gereken birileri varsa o da kızlarını zorla baskıyla tehditle kapanmaya mecbur eden bazı ailelerdir.

baş örtülü kız öpüşemez diye bir kaide yok.

YOZLAŞMA VE ÇÜRÜME İTİKATTA DA SON GAZ İLERLEMİŞ DURUMDA ..

Dışarıda öyle başı kapalı kızlar görüyorum ki başı açık kızlardan çok daha alımlı ve çok daha çekiciler ..
O zaman aklıma şu soru geliyor ; ULAN SİZ NİYE KAPANIYORSUNUZ O HALDE ?

Tesettürün ne olduğunu bilmeden ya da bilse bile tesettürü kendi heva ve heveslerine uyduranlardan DAHA SAPMIŞ KİMLER OLABİLİR ?

Ve bir de ulu orta öpüşenler .. BİR KERE ŞUNU KABUL EDECEKSİNİZ EĞER MÜSLÜMANIM DİYORSANIZ ..
NİKAHI OLMAYAN HER ÇİFTİN ÖPÜŞMESİ SEVİŞMESİ FİLAN KESİN OLARAK ZİNADIR ..
Bozulan ahlakımızın sonucunda algımız hadi bir yere kadar başı açık kızların öpüşmesini normalmiş gibi kabulleniyor da ( bana göre o da normal değil ) ya baş örtülü kızlarımızın yaptıklarına ne demeli ?

Bu konuda çok sert ve keskin yorumlarım var ama zor tutuyorum kendimi .. Konunun dini açıdan tartışmasını da herkesle yapar her şekilde de BUNUN BÜYÜK BİR GÜNAH OLDUĞUNU SİZLERE İSPATLARIM ..

insanların yapmış oldukları şeyler kendilerini ilgilendirir onu yapan insan onun günah oldunu bilerek yapıyor zaten hür iradesiyle biz insanlara yargılamak elestırmek düşmez varsa vercegi bir hesabı yapan kişi kendi vercektir

Baş örtülü olmak nedense büyük bir algı oluşturuyor toplumda. Bunun düşüncesiyle, insanların ağzına sakız olmamak adına etrafta öpüşmemesi daha uygun olur. Böyle bir kefeye konulmaları trajik.

Simdi kiyafetle insan sekillendirmem lakin ortalik yerde opusuluyorsa miniside tesetturlusude hepsi ayni kizarim. Gizli yapiyosa gunahi kendine banane

1900'lü yıllarda kaldı onlar şimdi gayet başı açık bayanlar gibi arkadaşları ile el ele,kol kola geziyorlar öpüşüyorlar kişilerin dış görünüşüne göre yargılayıcı ithamlarda bulunmayın.

Başı kapalı olunca nefsine hakim olabiliyor mu bir anda. Nefsine hakim olamadığı anda öper. Ki başı açık başı kapalı farkediyormu. Dinimizde flört etmek bile yoktur. Flörtte zinadır. Öpmekte zina. Evli olmadan el ele dolaşmakta zina. Gelipte sadece bu kısma takılmakta garip . Zina için ne olduğu kesin ifadeyle belirtiliyor. Ancak hepimizde yapıyoruz. İnanan , inanmayan herkes de yapıyor. Baş örtülü diye daha fazla cezası olmuyor yani :)

başörtüsünden bişey olmaz ki diyenlerin örtülü kızı ayrıştırıp tartışması komedi size neyse ona da o bu kadar basit

Ben bu konuya şöyle bakma taraftarıyım: Diyelim üzerinde, çalıştığınız şirketin logosu olan bir kıyafetle dışardasınız. Şirketiniz sizi uyarmasa bile üzerinizde taşıdığınız kıyafetten dolayı hareketlerinize dikkat etmeniz gerektiğini bilirsiniz. Sergilediğiniz davranışlar sadece sizin değil, şirketiniz hakkında da izlenimler uyandırabilir. Sadece kendinizin değil şirketinizin de sorumluluğu üzerinizdedir.
Bu konuda da eğer biri kapalıysa, hareketlerine dikkat etmeli diye düşünüyorum. Kapalı kişinin kişisel zevkleri kimseyi ilgilendirmez, bu ayrı. Veya öpüşecekse açılsın demek de değil, açık olması da kuralı değiştirmez. Ancak taşıdığı kıyafetten dolayı, sorumluluğunun fazla olduğunun bilincinde olması gerekir diye düşünüyorum. Yanlışım varsa üstatlar düzeltsin..

son 5 yılda öyle bir algı yarattılar ki şu memlekette artık erkekler kapalı kadınları daha bir sevişken ve ateşli zannediyor. :asd: lan insanları bu kadar ayrıştırmayın artık :T:

Ben öpüştüm farkı yok. kendi kafamı örtüp tekrar öptüm yine farkı yok

Geri