Baş örtülü kızın bir erkekle öpüşmesi.

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Bir insan oruc tutuyorsa, oruclu ağzıyla tabiki yalan söylememeli. Bir kadın baş örtüsü kullanıyorsa, yani sac telinin birisinin görmesini istemiyorsa veya vucud hatlarının, o vucuda nikahsız bir şekilde bir erkeğin dokunmasına müsade etmemeli. Yanlış anlamayın vaaz verir gibi oldum şuan ama birşeyin ortasını seven birisi değilim ya başı vardır ya sonu yada ya vardır ya yoktur. Birşeyi yapıyorsanız hakkını verin. Baş örtüsü konusu bana çok sacma gelmiştir ve bu konularda ki tartışma ortamlarında söylediğim sözü buraya bırakıyorum.

''Bir erkeği bir kadının sacı tahrik etmez.''

Dini inancın gereği bir felsefe doğrultusunda hayatını sürdürme yolunda isen ona tam olarak teslim olmalısın. Zina haramdır.

Son düzenleme:
Baş örtülülere leylekler getiriyo haberiniz yokmu

Yanaktan belki ok... çok yanmayabilir, ama ağzından boynundan orasından burasından falan, hele dil mil olursa off diyim. Feci yanar....

Kimsenin karışmaya hakkının olmadığı durumdur. Dinen bir kadının kendi nikahlı eşinden başkasını öpmesi haramdır. Ondan beklenilen davranış budur. Bu sebeple garip gelebilir.

Ama bu inançlı ama namaz kılmıyora benzemiyor bence. Birinde yapılmayan davranış varken diğerinde yapılmış bir davranış var. Geri dönüşü telafisi olmayan.
Ama günah günahtır.
Hepimiz yanacağız. Tşk

Son düzenleme:
Sade ben kendisini arada forumlarda goruyorum. Gene karisik kurusuk arapca bisiler yaziyor. Sonra kayboluyor. Ama by senin be kadar hakli bir insan oldugynu degistirmez. Eskiden cok huysuzdun simdi cok efendisin. Ne sinir..

Yazdım kendisine bakalım kaç gün sonra döner. Katara gitmiş sanırım hanımefendi :11111:
Yaşlılık hali juju ondan bu dingin hallerim :p ama sen o hallerimi de çok severdin biliyorum..

baktım nasıl ahkam kesmişsiniz diye. çok acayip ahkamlar var mesela.

neysem evliyse öpüşsün tabi, bence öpüşmediği tek bir gün bile olmamalı evli insanların jdks
gelelim başörtülüler meselesine, başörtülü kadınların, islam dinine inanan başı açık bir hatundan ya da islam üzerine olan herhangi bir erkekten haram helal noktasında bir farkı yoktur. ilk taşı günahsız olanınız atsın derler adama, lütfen. ayrıca başörtülü bir kızın... diye başlayan herhangi bir başlık ya da söylem cinsiyetçiliğin dik alasıdır.
herkes kendi yoluna baksın.

Sade hanim sizinle kavga ederken, cok daha sekerdiniz. Seni kizdirinca efsane kolay kziiyordun. Ve bilirsinki bu en sevdigim seylerden biri!

Sokakta öpüsenlere genelde karsiyim.
Müslümanligini göze sokuyor basini baglayarak.
Müslümanin davranmamasi gerektigi gibi davraniyor. Karsidaki insan bir örnek davranis bekleyisi icinde.
Yani ya sundadir ya bunda elmacinin kizinda dedirtmeyin insanlara.
Seyran Ateş diye bir kadin var.
Sözde imamlik yapip basi acik namaz kildiriyor ve basi acik namaz kilan kadinlari tercih ediyor cemaatinde.
Benim icin ikisi de ayni kefede.
Sorry.

Sonuc ne peki Sade? Konuyu kapamak adina, opusebilir mi opusemez mi hocam?

Sevgili forum üyeleri,
Günlerdir bu tarz başlıkları ziyadesiyle görüyor ve üzülerek okuyorum.
Günümüzde hala insanın değilde kadının tartışıldığıda ayrı bir konu.
Normalde bu tarz polemiklerin içersinde bulunmaktan imtina ederim,sevmem.
(Amaç çözüm üretmek değilse)
Şimdi sevgili arkadaşlar.
Allah'ın ayetleri (emirleri) ey iman edenler diye başlar.
Hic bir ayet yoktur ki,eyy kapalılar/ açıklar diye başlasın
Kim ne giymiş ne yapmış,kime ne?
Herkesin yasam tarzına,tercihlerine saygı duymak zorundasiniz/zorundayım.
İnsanın tartışıldığı bir baslikta buluşmak dileğiyle...
Başörtümden elini,dilini çek!
Saygılarımla.

Sevgili forum üyeleri,
Günlerdir bu tarz başlıkları ziyadesiyle görüyor ve üzülerek okuyorum.
Günümüzde hala insanın değilde kadının tartışıldığıda ayrı bir konu.
Normalde bu tarz polemiklerin içersinde bulunmaktan imtina ederim,sevmem.
(Amaç çözüm üretmek değilse)
Şimdi sevgili arkadaşlar.
Allah'ın ayetleri (emirleri) ey iman edenler diye başlar.
Hic bir ayet yoktur ki,eyy kapalılar/ açıklar diye başlasın
Kim ne giymiş ne yapmış,kime ne?
Herkesin yasam tarzına,tercihlerine saygı duymak zorundasiniz/zorundayım.
İnsanın tartışıldığı bir baslikta buluşmak dileğiyle...
Başörtümden elini,dilini çek!
Saygılarımla.

Baş örtülü olmayan bir kadın/insan olarak, altına imzamı atıyorum.

Sene olmuş 2019, Bi bitmediniz!

Geri