Baş örtülü kızın bir erkekle öpüşmesi.

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
şu anda bile milyonlarcası öpüşüo olabilir bizi bağlamaz

ne demiş şair ors... beyindedir.net
ama iyi demiş şindik bi da takdür ettim şairi.

Ülkemizin kanayan yaralarından biri de dini inancı olan insanların dört dörtlük dindar olmalarının beklenmesi. Tam tersi de ateistlerin dinle hiç alakadar olmamalarının, inayet sahibi olmamalarının beklenmesidir.

Aslında konuyu zorlaştıran düşündüklerimizden ziyade insanlardan beklediklerimizdir.
Ramazan ayında ateistler yoksullara çorba dağıtmışlardı sanırım. Bu sanki sıra dışı bir davranışmış gibi manşetlere taşınmış, konu hakkında her yerde , her kafadan yorum yapılmasına neden olmuştu.

Oysa çorba dağıtmak sevap olduğu kadar insani bir durumdur. Ateistlerin amacı da insani bir yardımdan ibaretti ama konuyu dine kadar indirgemişti bazı kesimler.

Şimdi , baş örtülü bir kızın bir erkekle öpüşmesi de insani bir durumdur ve dinle alakalı değildir.
Nasıl ki günah ve sevap her insan için geçerli kavramlarsa baş örtülü bir kız için de geçerli kavramdır.

Sırf dindar olduğu için günah işleme özgürlüğü olmamalı şeklinde düşünmek biraz sığ bir mantık yürütmek anlamına geliyor.

Bu arada öpüşmenin günah olduğunu düşünenler olduğu için "günah" şeklinde nitelendirdim. Ben anlamıyorum günah mı , değil mi..

Bu sorunun muhattabı sayın Arınç bu konuda ilginç beyanameleri var.Kimin ne yaptığı beni entere etmez.

Bu dürümün spektaküler değil gayet norminal 1 V A K ' Â olduğu hususunda mutabakata vardığım azalar görmek isterim.

kişinin dini inancı kendi kişisel konumudur bundan dini sorumlu tutamayız

Saçma sapan konular ya, azıcık okuyayım dedim beyin yakıyor.

Öpüşmeli konulardan çık, sen muamezekârsın, kendine gel. :anla:​

Kısa etek giyip, bakılmasından rahatsız olan kadın konusu nerede ?

Bir insan kapanıyorsa onun ağırlığınıda korumalı en azından.
Sonuçta etraf bir şahıs üzerinden tüm kapalı insanları aşağılamayı bekleyen insanlarla dolu.

NOT: Yorumum aile zoru ile kapanan insanlar için değil.

Baş örtülü olmayan bir kızın bir erkekle öpüşmesiyle aynı olaydır. İnsanlar öpüşür.

Insan öpüsürken kafasi baska bir seye takiliyorsa o is nanay.
Kafayi baglayanlarin kafayi baska bir seye taktigi ve ya kafayi baglamayanlarin daha hoş takintilari olmasi kiyaslanabilir.

Bana baş örtüsü takan insanların inançları daha kuvveti geliyor
O örtü bile saçları gözükmesin diye değil mi?
Haram sonuçta ya

Nikahı olmayan biriyle öpüşmekte haram değilmiydi?

Bu sebeple bana itici gelebilir.

Yoksa öpüşmek güzeldir ;d
Başı acık kapalı
Gözü açık kapalı fark etmez dnxj

Isteyen istedigiyle opusur veya sevisir kimsenin karisma luksu yok. Acik veya kapali kasa varsa gider hesabini oder, kapali diye insan degil mi?

r0NYd1.jpg

Geri