Baş örtülü kızın bir erkekle öpüşmesi.

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Kadinin helali ise sorun yok. Degil ise biraz sikintili bir durum bana sorarsa yanlis yapiyordur. Ama bu isi yaparken bana sormak zorunda degil tabi .p sadece basi kapali olan degil, acik olan icinde ayni sey gecerli. Cunki islam sirf basi kapalilara gonderilmedi canlarim. Haramlar helaller bellidir.

Sevişenin günahı millete yazılıyor sanki. Size ne lan bürütüsler

Bu konu sayesinde forumdaki basortulu kizlari fislediklerini biliyor muydunuz :) mesela ben bi tanesine cok sasirdim.

Aslında ilk etap da baş örtülü diye kavramı ortaya atan şahısı söylememe gerek yoktur herhalde... Hatırlarsam kayseri olması lazım, orada bir miting düzenliyor şahısın birisi.. ve bağrıyor... yanın da da hanımı var kafasını sallıyor hım hım der gibi... benimmmmm baş örtülü bacılarıma diye kayseriye seslenirken onun konuşmasından rahatsızlık yok da şafak pavey in konuşmasından rahatsızlık var... yahu zaten adam orda ön plana atmış baş örtülü diye.. o öyle birşey demeseydi şafak pavey böyle bir saçmalık da yapmazdı zaten.

Siz öpüsürken iyi de;
Başörtülü öpüsünce kötü.
Bazı kafalar hiç gozükmuyor ama girmek istemedigi delik yok.s

Öpüşmek dişleri beyazlatıyormuş :)

Basortulu kiz diyor dudaksiz demiyor öpusebilir..
Ha ona gorede gunahina katlanir..
Mini giyen kizlarin iclerine bisey giymesi daha anormal bence

evlerden uzak. ,
yerlerde olabilir tabi .

dsfsdfssfs

Kapalılar açıkları hakir görür, açıklarda kapalıları..
Çok ilginç değil mi? Mini etek giyiyor diye bir bayana **Spam/Adversiting** damgası vuran hemcinslerin olması? Ya da o bayan kapalı ise kesin namusludur gözü ile bakılması?
Zaten gerçekten, bakın "gerçekten" diyorum inancı ile bir bütün olan hiç bir bayan bir erkekle ileri düzeyde bir birliktelik yaşamaz.
Şahsen geçen gün arabamla giderken kavacıkta bir bayanla (kapalı bir bayanla) bir adamın ulu orta yiyiştiğine şahit oldum, bırakın öpüşmeyi resmen şevişiyorlardı.
Ve ben buna karşıyım. Başına taktıkları örtüyü ucuzlaştıran yine onu takan kişilerdir benim gözümde.

örtülü,değil ama sorgulanan hep kadın

konu namussa namussuzum diyen erkek duymadım hiç

Bu gözler ne örtülüler gördü afshshhshshs
Neyse canım size ne lan ayrıca istediğini yapar .p

Geri