Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabii ki de her insan bir hata yapabilir, fakat ulu orta, sokak ortasinda ve bunun yanlis oldugunu dusunmemek dusuncesiyle yapiyorsa, ne diyebilirim daha.
Bas ortulu kadinlarin sorumlulugu buyuktur. Bircok kisi bunun farkinda degil. Oysa bir musluman hareketlerine, tavirlarina dikkat etmeli, kendi ve baskalarinin iyiligi icin. Cunku o bir ornektir. Birde onu open adama ne denmeli. Aslinda cogu sey herzaman bir adamin elindedir. Eger bir adam gercekten adam ise, bazi seyleri yapmaz ve bunun nedenini aciklar. Yol gosterir kisacasi. Erkekler bu tur seyleri kabullendigi ve istedigi surece, ne kendilerinden ne kadinlardan hayir goreceklerdir. Madem normal olarak algiliyor erkek, kadin da oyle gorur. Bir adam birseye hayir derse, gercektende o olur.
Bir soz de okumustum, aklima geldi simdi. Soyle yaziyordu; 'Islami insanlardan ogrenseydim, asla musluman olmazdim. Islami ogrenmek istiyorsan, Kurani kerimi oku.'
öpüşürüm de sevisirim de