Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mr İsmail sizinle kavga edersek banlanırım.Burada her isteyen banlanamıyor. Bu işin bir Prosedürü var.
Kavgamız yarım kalmasın diye sana bir Avukat tutarım.Mr İsmail sizinle kavga edersek banlanırım.
Oyle guzel ban talebinde bulundun ki kiyamadimValla iyi olur bana ban atarsanız Sanem hanımcım. ❤ Duydum ki elleriniz çok hafif, ban atınca hiç can yakmıyormuş. O güzel ellerinizden alırım bir fincan ban![]()
❤❤❤Oyle guzel ban talebinde bulundun ki kiyamadim)
Avukat yanında asistan olarak çalışmış birisi olarak avukatım olmadan, kendi kendimi savunma hakkımı talep ediyorum. Şimdi kavgamıza dönelim. Profiliniz çok çirkindir sayın İsmail bey.Kavgamız yarım kalmasın diye sana bir Avukat tutarım.
Kalbim kırıldı eve gidiyorum.Avukat yanında asistan olarak çalışmış birisi olarak avukatım olmadan, kendi kendimi savunma hakkımı talep ediyorum. Şimdi kavgamıza dönelim. Profiliniz çok çirkindir sayın İsmail bey.
Yapay zekanın duyguları olmaz diyenler utanır mı bilmem….Kalbim kırıldı eve gidiyorum.
2.hesaplı bir arkadaş dikkat çekmeye çalışıyor bizlik bir şey yok brogirlNe oldu.
GeN'di GeN'dine eğleniyor yapma..2.hesaplı bir arkadaş dikkat çekmeye çalışıyor bizlik bir şey yok brogirl![]()
Otur oturdugun yerdeeeserçe banlanirsa ben de giderim