Banlananların hep haklı olması

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
benim sevdiklerim banlanıyorsa banlanan haklıdır, sevmediklerim banlanıyorsa yönetim haklıdır.

su gercek kimse kimseyı banlamak istemez yada kimse sebebsiz yere banlanmak istemez. o yüzden herseyın sebebi vardır. kusura bakmasın.forumsal zamanından biliyorum kişisel sorunlar yuzunden banladıklarını coğunun . bir admının cok sevdiğim kardesım dediğim kıza su sozunu asla unutmam özelde konusma dusunun o durumlar bile oldu. adam sevgilisne yazdi dıye adami tahrık edıp banlayan yonetıcıler gordum. burada kımse kusura bakmasın hıc kımse sebebsiz banlanmıyor :)

Benim banlanmam tam bir skandaldi.lutfen.

O Konuda yorum yapmam yapamam ben sahsı dusuncemı soyledim juju hanımcım . kısıye gore ban varmı yok mu orası beni aşar ama şu var senın banlanman bence cok önemli durum değil. önemli olan dostluğumuz.

iyi kı varsin :D

Benim banlanmam tam bir skandaldi.lutfen.

Birtakım sporcu yöneticiler de vardır, bunlar bancıcampik sporu ile uğraşırlar, sürekli banlarlar ve hep haklı çıkarlar. Allah bunlardan korusun. :225379y6w35qeqt1:​

Bazısı gerçekten haklı, bazısı sonuna kadar hak ediyor. Yine de süresiz bana karşıyım.

Genede banlanmışlar ama.

• Beğen
Tepkiler: 0
O zaman hiç banlanmamış biri olarak hep haksız mıyım?

Geri