Banlananların hep haklı olması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yine içip mi geldin? 23.00 dan sonra mastorun foruma girişi yasaklansın

Yine kim banlandı
Yoo ben banlanmadım

Olay ne?
Yaptirimlarin gerekliligi ile ilgili degil onceki olaylarda gozardi edilen yaptirimlar yuzunden haksiz konuma dusuyor yonetim. Kendi aralarinda toplanti yapiyorlar mi bilmiyorum yapiyorlardir kanimca ama ortak bir yaptirim paydasinda bulusup gerekli bilgilendirmeyi yapmalilar. Yonetimdeki herkes ayri bir telden caliyor.

Rahat durun banlanmayın.

Olay ne?
Yaptirimlarin gerekliligi ile ilgili degil onceki olaylarda gozardi edilen yaptirimlar yuzunden haksiz konuma dusuyor yonetim. Kendi aralarinda toplanti yapiyorlar mi bilmiyorum yapiyorlardir kanimca ama ortak bir yaptirim paydasinda bulusup gerekli bilgilendirmeyi yapmalilar. Yonetimdeki herkes ayri bir telden caliyor.

Bu yorumdan hiçbir şey anlamadım ben. Kimi yerdi, kimi övdü hiç belli dehil. Çok tehlikeli bir mesaj.
Düz insanlarız biz ablacım, Bilal'e anlatır gibi anlat bize.

Müşteri her zaman haklıdır. :d

Geçmiş yönetimle 100 defa banlandım......... burada sıfır.
Demek ki banlayan arkadaşın büyük sıkıntıları vardı ki burada daha sıkıntılı şeyler yazıyorum...... her seferinde adamın beni kıslandığı savım güçleniyor.......

Yönetim her zaman haksızdır da ondan.

su gercek kimse kimseyı banlamak istemez yada kimse sebebsiz yere banlanmak istemez. o yüzden herseyın sebebi vardır. kusura bakmasın.forumsal zamanından biliyorum kişisel sorunlar yuzunden banladıklarını coğunun . bir admının cok sevdiğim kardesım dediğim kıza su sozunu asla unutmam özelde konusma dusunun o durumlar bile oldu. adam sevgilisne yazdi dıye adami tahrık edıp banlayan yonetıcıler gordum. burada kımse kusura bakmasın hıc kımse sebebsiz banlanmıyor :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri