Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Naber len 46lık.Şunu süresiz gönderseniz daha güzel bir yer olur forum. Garanti ederim.
Kısaca diyor ki neden hayatınızdan 30 saniye calmayayim?Ben hiç X banı yemedim ilk sayfaya atfen söylüyorum bunu, gerçi bana fırlama demiş idi ve bu benden hoşlanmadığına bir işaret gibiydi çünküm o havada söylemişti
Niye çünkü o sıra çok fazla meme demek istiyordum fjfnd ahah yazarken güldüm çocuklar neyse o sıra kendimi bana yakın hissetmiştim
Neyse çocuklar ben hiç banlanmadım ama bir kere uyarılmıştım başka forumda nsns insan beni niye uyarır ki
Zeynep hanım bugün biraz fazla çikileta yediniz böyle giderse kilo olorsonoz
Kısaca diyor ki neden hayatınızdan 30 saniye calmayayim?
benimki 70 saniye falan sürdüKısaca diyor ki neden hayatınızdan 30 saniye calmayayim?
Nazar degecek bak nazar boncuklu bir pp tavsiyemdir.Ben kaç yıllık üyeyim daha uyarı bile almadım : )
Hatem bi ara gitmişti de herkes hatem'le konuşuyordu. Ben tarih vermiştim şu tarihte dönecek diye iki üç gün sektirerek dönmüştü... Hatem kimlerle ne konuştu açıklamalı, benim için Hatem herkesin konuşup haber aldığı o adamdır. Hatem beklenendir, beklemektir. Hatem kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Boyu ve kilosu?
Ilk defa bu sorularının cevabının verildiği site olduk... Senelerce Serenay Sarıkaya boyu diye aratıp hiç cevaba ulaşamamıştım, duygulandırdın beni.Hatırlıyorum onu. Kimleeeer kimleeeerlee neler konusmadi ki?
Alp ben. Gümüşhaneliyim, 36 yaşımdayım. 167 boyunda 86 kiloyum. <3