Banlamak İçin Açık Arayan Yönetici

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Ben hiç X banı yemedim ilk sayfaya atfen söylüyorum bunu, gerçi bana fırlama demiş idi ve bu benden hoşlanmadığına bir işaret gibiydi çünküm o havada söylemişti
Niye çünkü o sıra çok fazla meme demek istiyordum fjfnd ahah yazarken güldüm çocuklar neyse o sıra kendimi bana yakın hissetmiştim
Neyse çocuklar ben hiç banlanmadım ama bir kere uyarılmıştım başka forumda nsns insan beni niye uyarır ki
Zeynep hanım bugün biraz fazla çikileta yediniz böyle giderse kilo olorsonoz
Kısaca diyor ki neden hayatınızdan 30 saniye calmayayim?

Kısaca diyor ki neden hayatınızdan 30 saniye calmayayim?

NE VAR YA...
Hshsh ya eski mesajlarımın yakılması gerektiğini söylemiş idim...
Beni nasıl sevdiniz hiç bilmiyorum...
Ayrıca lanet beni banladı ya "haddini bil" demişti ahsgs BİRTAKIM HATIRALAR.

Banlamamak için iyi niyetli yaklaşıp, problemi çözmek isteyen yöneticinin karşıtı.

size ''t*şağını başka yerde geç'' diyerek banlandığımı söylemiş miydim?
sanıyorum, 4564164 kere.
napayım güzel anı ama.lskdjf

Ben kaç yıllık üyeyim daha uyarı bile almadım : )

Ben de banlandım ya
Hayretim şaşıyor......

iyi bir yönetici açık aramaz, açık yaratır...

@Hatem çok efendi biri. Niye banlanıyor/banlanmış ben anlamadım... olacak iş değil sahiden..

Hatem bi ara gitmişti de herkes hatem'le konuşuyordu. Ben tarih vermiştim şu tarihte dönecek diye iki üç gün sektirerek dönmüştü... Hatem kimlerle ne konuştu açıklamalı, benim için Hatem herkesin konuşup haber aldığı o adamdır. Hatem beklenendir, beklemektir. Hatem kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Boyu ve kilosu?

Hatem bi ara gitmişti de herkes hatem'le konuşuyordu. Ben tarih vermiştim şu tarihte dönecek diye iki üç gün sektirerek dönmüştü... Hatem kimlerle ne konuştu açıklamalı, benim için Hatem herkesin konuşup haber aldığı o adamdır. Hatem beklenendir, beklemektir. Hatem kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Boyu ve kilosu?

Hatırlıyorum onu. Kimleeeer kimleeeerlee neler konusmadi ki?

Alp ben. Gümüşhaneliyim, 36 yaşımdayım. 167 boyunda 86 kiloyum. <3

Hatem şey değil mi ya? ''Ben konuştum dönmeyecekmiş''teki konuşulan kişi..

Hatırlıyorum onu. Kimleeeer kimleeeerlee neler konusmadi ki?

Alp ben. Gümüşhaneliyim, 36 yaşımdayım. 167 boyunda 86 kiloyum. <3
Ilk defa bu sorularının cevabının verildiği site olduk... Senelerce Serenay Sarıkaya boyu diye aratıp hiç cevaba ulaşamamıştım, duygulandırdın beni. :(

Geri