Bana Kalasıca Parçalar

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Her tükenmiş ve yorulmuş hissettiğinde dinle. Çünkü promise not to fall

Hayatı senkronize edebilmek bu denli zorken, bir de bunu aşkta yapabilmek...

Haydi! Lütfen çiftleri dansa alalım. Zira, bir dans, aşkın her hâlini anlatabilir.

Bir sigara ver bana.

"Aşk olsun da düş olsun"

Tam benim gibi bir kedidin gönlünü çelecek sözler bunlar. Zira, düş ekip aşk biçer bu pisi pisi.

Aşk olsun. Elbette o DJ Kedi ben değilim...

Bir kara kedi, bir günebakan çiçeği, bir senfoni...
Oysa ne saçma yerlerde aramışız aşk seni.
Kim bilir, belki de şarap yapılası bir üzüm tanesi. Aşk, farklı suretlerde sınar bizi.

Uç beni, uç beni, uç
yavru kuş ol...

Görmek istiyorsan bendeki seni
gözlerim ol...

Bakalim burada neler varmis.

Bil ki, magazin sayfaları yazmayacak bizi.
Belki bir ihtimal sokak kedileri kale alacak, dedikodumuzu onlar mırıldayacak.

Kedisiz geçen günlerim için yargılanmalısınız!

can bonomo cover’ı var bunun pisi. Ben normalde ezginin günlüğü, barış manço ve hatta cem karaca şarkılarının coverlarını pek beğenmem, orijinal tadı bulamam ama onu çok beğenmiştim, özellikle eşiyle beraber söylediği kısmı.

can bonomo cover’ı var bunun pisi. Ben normalde ezginin günlüğü, barış manço ve hatta cem karaca şarkılarının coverlarını pek beğenmem, orijinal tadı bulamam ama onu çok beğenmiştim, özellikle eşiyle beraber söylediği kısmı.

Öncelikle bana "pisi" diyor olduğun için teşekkürler, bundan onore oldum.

Can Bonomo severim. Kaliteli parçalar yayımlamış olması yanında hayli de özgün bir tarzı olduğunu düşünüyorum. Grubun 40. yıl onursal albümünde Can Bonomo yorumu gördüğüm için de bir hayli mutluyum.

"Mançokça Seviyoruz" gibisinden bir başlıkla Barış Manço parçaları paylaşmak da var aklımda. İlerde belki.

Kalmak, gitmenin yarısı olsa,
tamamı, sevda eder.
Dalgaların aşkı bile kıyıda biter.

Ayrılık, çıktığın evde değil ki!
Ayrılık, varıp çaldığın kapıda.

Çağıran o ise şayet, koşa koşa gidersin. Patronmuş, amirmiş, kovulmakmış, maaşmış, yerim rahatmış, umrunda falan olmaz bunlar.

Onun kötü olduğunu, kendisinin söylemesine bile gerek duymazsın. Sesinden anlarsın, yazısından çözersin...

Hep söylerim, her ne ortaya koyuyorsam,
onun bir alâmetifarikasını bende bulamazsın.
Zira, bir alâmetifarikası varsa, ancak ve ancak esin verenindedir.

Ezginin Günlüğü parçalarıyla daldığımız o güzel uykulara...

Geri