Bana Kalasıca Parçalar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dağları taşları ben yarattım diyemem. Küçük işlere bakarım.

Küçük işlerin eylemcilerine...

Hep biraz eksik olacak artık her şey.
Hep biraz eksik... her şey...

Anlık bir sevinçle "oh be!" dersin, "her şey tamam, tastamam."
Bir müddet oyalarsın da kendini zafer kazanmış hissetmenin verdiği hazla.
Gel gör ki, öyle olmaz. Her şey tamam anı, öyle tastamam kalmaz. Çünkü, savaşlar kayıp vermeden kazanılmaz.

Kimse almasun seni oy ,kimse almasun seni , yine bana kalasun yine bana kalasun...

Gün boyu stres öğütüp hüzne çeviriyorum.
Ve işte yine akşam vakti. Heybemizde melankoli. Post-apokaliptik sevdalar ise bir yerde bunun bahanesi.

Aşk hiç biter mi!
Hiçbir şey olmamış gibi,
boşlukta kaybolup gider mi!

Kalır dilimizde, yinelenen bir şarkıda...

Spoiler

Aslında biter. Bitmeyen, çatışmalar ve anlaşmazlıklardır. Tencere dibin kara, seninki benden kara.

Önce zor gelir. "Yani?" dersin, "nasıl olacak?"
dersin.
Derken, hayatının bir parçası oluverir. Bu kez de vazgeçemezsin. "Onsuz nasıl olur?" dersin.

Doğuluyuz biz. Travma travma üstüne kuruludur bilinçaltımızda...

Yıkmak kolaydır, yapmaksa zor. Yıkıcı olanlar kolayı seçer, yapıcı olanlarsa zoru başarmaya çabalar.

format nasıl inceleme fırsatım olmadı henüz ama başlığı okuyunca, ilk aklıma gelen parçadır kendisi<33

Hayatın bunu mu demek istediniz'leri arasında artık ne diyeceğimizi de unuttuk çoktan.

Genelde insan kolay olduğunu düşündüğü yolu seçmiştir. O yüzden, seçemediğinde aklının kalmasının bir lüzumu yok. Olmayan şeyin neyi kalacak zaten...

Bir karış toprağı için ölürüm diyor, ama o toprağa çöp atmaktan imtina etmiyor.
Toprağı sıksan şüheda fışkırır, kolayına mı kazanıldı bu toprak parçası diyor, ama baktığı her boş yerde alınıp satılacak hazine arazisi görüyor.

Ve senden daha vatansever. Öyle...

Geri