Bana böyle şeylerle gelin

Konu sahibi son olarak 2095 gün önce görüldü
900 ........... tek söyleyeceğim bu alper o kadar iyi anladı ki şu an.........

Afiyet olsun abi. Özellikle 900 hakkın da yorumunu merak ediyorum senin ve müstakbel düşüncelerinin! Dkdkdjdjd

Maracığım, senin kutundan bi 5-10 şişe çıkmıştı sanıyorum. Alper bu sefer cimri davranmış.

Hayır cimri degil 10 şişeye bedel bir şaraptır 900 benim gözümde.

Afiyet olsun abi. Özellikle 900 hakkın da yorumunu merak ediyorum senin ve müstakbel düşüncelerinin! Dkdkdjdjd

sen çok pislik bir adam oldun, eskiden ne şirin ponçik bir insandın evlerine ateş salsınlar alpeeer!

senin gözünde bakalım bizim gözümüzde de öyle mi? sjgdsf merak ettim özelliği nedir? yani farklı kılan ne?

senin gözünde bakalım bizim gözümüzde de öyle mi? sjgdsf merak ettim özelliği nedir? yani farklı kılan ne?

Fransız üzüm çeşidine sahip. Fransız meşe fıçılandırılıp dinlendirilip şişelenmiştir ortalama en yüksek 15 ay gibi dinlenmiştir. Türkiyede ve avrupada özellikle anavatanın da yarışmalarda en yüksek puan almış şaraptır.
Yada bunları boşver direk anlatayım köpek öldüren değil gardaş fkdkd

Hani bu esekherif dindar biriydi beş vakit namaz kılıyordu! AKP nin forum imamı olarak burada bulunuyordu. Yine mi tezgaha geldik ya Ocean bey haklı çıktı eşek beye sakın güvenme demişti, her türlü yol var onda dedi. Bir de içerken poz versen abiciğim ya çok seveceğim seni.

Fransız üzüm çeşidine sahip. Fransız meşe fıçılandırılıp dinlendirilip şişelenmiştir ortalama en yüksek 15 ay gibi dinlenmiştir. Türkiyede ve avrupada özellikle anavatanın da yarışmalarda en yüksek puan almış şaraptır.

Ay sonuna az kaldı ! Allahım sabır ver.

Ay başında yanıma geliyor gizemciğim. Vefa bozası ısmarlayacağım. 900 ile denk değil mi? Olmadı şira!

Abi ikameti bilecik olan biri için heba etme bu şarabı fkdkd yurt dışına doğru açıl soguk iklim ülkeler özellikle rusya gibi nadide yerlere ahahaha

Ramazan şerbeti ver ona yeter ahaha

etkilendim kabul ediyorum.

Geri