esekherif
Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maracığım, senin kutundan bi 5-10 şişe çıkmıştı sanıyorum. Alper bu sefer cimri davranmış.
Afiyet olsun abi. Özellikle 900 hakkın da yorumunu merak ediyorum senin ve müstakbel düşüncelerinin! Dkdkdjdjd
Hayır cimri degil 10 şişeye bedel bir şaraptır 900 benim gözümde.
Afiyet olsun abi. Özellikle 900 hakkın da yorumunu merak ediyorum senin ve müstakbel düşüncelerinin! Dkdkdjdjd
Hayır cimri degil 10 şişeye bedel bir şaraptır 900 benim gözümde.
Bana da böyle gelin !
senin gözünde bakalım bizim gözümüzde de öyle mi? sjgdsf merak ettim özelliği nedir? yani farklı kılan ne?
Fransız üzüm çeşidine sahip. Fransız meşe fıçılandırılıp dinlendirilip şişelenmiştir ortalama en yüksek 15 ay gibi dinlenmiştir. Türkiyede ve avrupada özellikle anavatanın da yarışmalarda en yüksek puan almış şaraptır.
Yada bunları boşver direk anlatayım köpek öldüren değil gardaş fkdkd
Ay başında yanıma geliyor gizemciğim. Vefa bozası ısmarlayacağım. 900 ile denk değil mi? Olmadı şira!
Fransız üzüm çeşidine sahip. Fransız meşe fıçılandırılıp dinlendirilip şişelenmiştir ortalama en yüksek 15 ay gibi dinlenmiştir. Türkiyede ve avrupada özellikle anavatanın da yarışmalarda en yüksek puan almış şaraptır.
Yada bunları boşver direk anlatayım köpek öldüren değil gardaş fkdkd
senin gözünde bakalım bizim gözümüzde de öyle mi? sjgdsf merak ettim özelliği nedir? yani farklı kılan ne?