Bana bir şapşal surat çizermisin Abidin

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Masallah nazar degmesin, cok sağlıklı ve sevecen.

çok teşekkür ederim , bu cinslerin ayrı bir sevecenliği var cidden sağlıklı husus da inan benden daha sağlıklı elli metre koşuyorum onla nefes nefese kalıyorum o beş km koşsa anca nefes nefese kalır .d :hi:

tasmasini cozmen gerekir, yoksa enerjisini yeterince atamaz. tasmayla beraber seninle kosuyorsa ikinci vitese atilmayan araba gbdir o. tasmasini cozerek kos :)

omrum köpeklerle gecti, cok iyi anlıyorum seni.

tasmasini cozmen gerekir, yoksa enerjisini yeterince atamaz. tasmayla beraber seninle kosuyorsa ikinci vitese atilmayan araba gbdir o. tasmasini cozerek kos :)

omrum köpeklerle gecti, cok iyi anlıyorum seni.

epeyce içli dışlı geçmiş belli ediyorsun kelimelerinle hitap şeklinden , tasmasını cözüpde koşuyorum zaten elli metrede duruyom o öyle bi gidip geliyor , istanbul da sıkıntı yalnız yetiştirmek bakmak , oğluma güveniyorum ama hani bir insan kedisi var onu gezdiriyor vs durumlarında işte o tarz durumlarda tehlike cok büyük tehlike arz ediyor bide oyun sever içten bu cinsler hani insanlara cok sempatik davranıyolar köpek gözüyle bakıp , sevmiyenlerde cok buda ister istemez sıkıntı yapıyor tasma olmadığı vakitlerde..enerji algısını atması için ama her gün tasmasız koşu yaptırıyorum yarım yamalak doğa ile başbaşa bırakıyorum.. :)

Kiyamam ya pozlara bak cok hoş : )
Cok akillilar bu cinsler cokda sevimli sevdiriyorlar kendilerini masallah ..

Kiyamam ya pozlara bak cok hoş : )
Cok akillilar bu cinsler cokda sevimli sevdiriyorlar kendilerini masallah ..

çok teşekkür ederim , sayın Minel Aşk abim ile yengem bakıyor şuanda vede benim yengem hani , köpeklere dokunamayan bir insandı korkan bir insandı hani ben bile hayret ettim gemiye gittiğimde daha bi kaç haftalıkdı o bi kaç haftayı ben onla dolu dolu yaşadım hani yengemin o zamanki halerini biliyorum bide şimdi ki zamanı görüyorum inanın hayret içersinde kaldım .. demek istediğim şu hani cidden cok sevimliler tarifsiz bir biçimde.. :hi:

senden cok kedi sahibinin dikkatli olmasi gerekir. fakat bu gibi durumlara karsi tedbir alabilirsin. mesela golden cinsleri yemeyi cok sever, tabiri caizse obur olurlar. tehlike aninda onun asla hayir diyemeyecegi kraker mamalardan tasi yaninda. mesela avatarindaki yer muhtemelen beykoz sahil. eger beykoz, salacak, bebek, arnavutkoy gibi deniz kenarlarinda gezdiriyorsan cok iyi. buralarda hem daha sosyal ve mutlu olur, hem de zekasi daha cabuk gelisir. fakat trafige yakin bolgeler oldugu icin kraker veya onun cok sevdigi bir materyali gostererek geri yanina cagirabilirsin. baslangic icin en hizli çözüm bu. fakat en dogrusu temel itaat. kopegin sahibi olarak senin en az 5 komutunu bilmesi ve uymasi gerek. bu onun iyiligi icin de cok onemli.

çok teşekkür ederim , sayın Minel Aşk abim ile yengem bakıyor şuanda vede benim yengem hani , köpeklere dokunamayan bir insandı korkan bir insandı hani ben bile hayret ettim gemiye gittiğimde daha bi kaç haftalıkdı o bi kaç haftayı ben onla dolu dolu yaşadım hani yengemin o zamanki halerini biliyorum bide şimdi ki zamanı görüyorum inanın hayret içersinde kaldım .. demek istediğim şu hani cidden cok sevimliler tarifsiz bir biçimde.. :hi:

Bende anneme boyle bir zorundalik mi yapsam acaba diye dusundum : )

senden cok kedi sahibinin dikkatli olmasi gerekir. fakat bu gibi durumlara karsi tedbir alabilirsin. mesela golden cinsleri yemeyi cok sever, tabiri caizse obur olurlar. tehlike aninda onun asla hayir diyemeyecegi kraker mamalardan tasi yaninda. mesela avatarindaki yer muhtemelen beykoz sahil. eger beykoz, salacak, bebek, arnavutkoy gibi deniz kenarlarinda gezdiriyorsan cok iyi. buralarda hem daha sosyal ve mutlu olur, hem de zekasi daha cabuk gelisir. fakat trafige yakin bolgeler oldugu icin kraker veya onun cok sevdigi bir materyali gostererek geri yanina cagirabilirsin. baslangic icin en hizli çözüm bu. fakat en dogrusu temel itaat. kopegin sahibi olarak senin en az 5 komutunu bilmesi ve uymasi gerek. bu onun iyiligi icin de cok onemli.

sayın başka , çok güzel hususlara değiniyorsun sağolasın.. ben işim gereği gemide caliştığımdan ben zaten devamlı onunla beraber olamıyorum bu doğduğunda abime dedim böyle böyle bir durum var arkadaşımın köpeğinin yavruları veriyor almak istiyorum alayım sana vereyim bakarmısın dedim yengemi bahane etti sevmiyor diye falan sonra kabul edildi vede abime götürdüm sadece yavruluğu zamanında daha gözlerini açamıyordu iki haftalıkken gemiye katıldım vede on aylık şuanda ama iyi bir öğrenci hani ben sahibi değilim abartmıyorum hemen hemen .. her ne komutu verirsem yapıyor , sizin bahsettiğiniz krakerin hastası biz ona ödül maması diyoruz.. çok akıllı bir köpek vede abim iyi yetiştirmiş , cok akıllı maşallah abim tasmasız gezdiriyor vede starbucksa gittik beraber kahve içitik hani ben tabi sahibi olmadığımdan o denli etkili olamamaktayım.. resimde bahsi geçen bölgede istanbul kartal aydos ormanı civarı..

Bende anneme boyle bir zorundalik mi yapsam acaba diye dusundum

ben her türlü yanınızdayım bu hususda pişmanlık duymuyacağınızı çok büyük konuşabilirim..
kendi ailemden örnek vereyim bu dile getirdiğiniz konuya ben cocukluğumdan beri köpeklerle iç içeyim şöyle ki , biz cocuktuk en büyük abim benden beş yaş büyük köpek istemişti babam aldı müstakil bizim ev altımızda halam oturuyo babanemde bizle beraberdi babanem ile halam hic istemediler köpek olmasını ona rağmen babam aldı ondan sonra o istemeyen halam ile babanem abimden babamdan daha cok bakmaya başladılar : )

vede ilerleyen senelerde halamın kızı üniversiteyi kazanınca onada ayrı bir köpek aldık.. halam onada cok düşkünlük gösterdi öyle böyle değil sibirya kurdu kuzen eve alma niyetinde halam dedi o hayata eve girememez astarını cıkarma dedi.. vesselam zaman geçti şimdi halam onu kendi içeriye alıyor kuzenin işlerinden ötürü bakmıyor halam bakıyor : )

daha örnek verebilirim iddalı konuşmamı simgeleyen yaşanmışlıklar var efendim ..
yoksa bu şekilde konuşmam .. şuda var her ailede bu geçerli olacak mı olmayabilir , köpek sahiplenip hevesi geçtikten sonra cok köpekleri sokağa salan insanlar var öyleki bakkaldan sigara alırmışcasına çok sosyal medyanın bu hususda cok icindeyim bilgiye sahibim bu cidden hiç hoş bişey değil , acayip antipati duyuyorum öylelerine.. hani bir köpeği sahiplenirken heves icin olmamalı .. :hi:

ben teknelerin oldugu avatar fotoğrafini soylemistim. ama simdiki verdigin bilgilere bakilirsa bu dostumuz çoktan bizden biri olmuş artik. benim bir sey soylememe gerek kalmamis. simdiden mutluluklar hepinize :)

Geri