Bahane sözlüğe açılan saçma konular

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Önüne geçemediğimiz konulardır.
Genelde laf sokmak veya ortalığı karıştırmak için açılır.​

Bu konuda laf sokulmak için acilmis o kadar boş konu var ki forumda sozlukte olsa ne..

açılan konular deilde açan kısılerın beyni boş

Futbolcular,ünlü kişiler vs bunlar için ayrı bir bölüm olması gerekiyor,bahane sözlüğe aykırı konular.Diğer konular içinse var olsun böyle konular.Zevkli oluyor izlemesi.

Sırf konu açmış olmak için açılan konulardır. Bu mesajı yazdığım konuda sırf konu olsun diye boş yere açılmış saçma bir konudur

Sözlüğü kapatın.
Birileri de çıksın sözlüğüme dokunma desin.

Tamam devir sözlük devri ama bu kadar boş konulara açıkçası ilk defa burada denk geldim.
Aslında yeni nesil sözlüklerin zaten amacı laf yerleştirme mantığıdır.
Tabiki bu güncel olaylara eleştiri bazında yapılırsa.

Ya kardeşim burda boş konu diyenlerin hepsi, boş dedikleri konulara onlarca post atip kikirdiyerek gülen insanlar. Böyle kibir yapip öyle konu açanlari eziklemeye çalişmayin. Burasi eğlence ve paylaşim platforumu burda insanlar keyif alacaklari şeyleri yapiyorlar ve bence buda gayet normal.

İstersek geçebiliriz bunun önüne; ama sıkmamak adına serbest bıraktık. : )

Önemsiz görülen konular popüler oluyor aslında, demek ki herkesin bir kuyruk acısı var ki laf sokmak için açılan konularda toplanılıyor :)

Ortalık karıştırmak için açılan diğer konular ve atılan diğer yorumları düşününce sözlükteki konular pek masum geliyor bana.

bi şunun yaşı boyu kilosu ya da şu kilo yapar mı değil :honk:

Düzenlemek zor olmasa gerek. =) Ama bu hem hit kaybı, hem üye, hemde anlaşmazlık yaratacağı için şuan bunu yapmaya kimsenin gücü yetmez, ancak açılan konulara saçma yazılır işte o kadar. ;)
Ki ben konuda örnek görmek isterdim saçma denilen konular hangileri acaba merak ettim.

Geri