Babanizin whatsapptan aramasi

Konu sahibi son olarak 641 gün önce görüldü
Kufur gibi ya adam profilime girip resmime bakamadigi icin arayarak bakiyomus. :asd:
Ve nedendir bilinmez hic bir resmimi begenmiyor:asd:

Şklhvfmkjk benim de abim yapıyor onu. Bir de trip atıyor bana online görünce kiminle ko nuşuyorsun diye :d

Biz ailecek whatsapptan konuşuyoruz :D muhasebe grubu var herkes ne harcadığını yazıyor :D örneğin ben cluba çıkarsam 150 benzin 70 yemek 50 dergah aidatı falan yazıyorum :D hhaaha

Şklhvfmkjk benim de abim yapıyor onu. Bir de trip atıyor bana online görünce kiminle ko nuşuyorsun diye :d

Ya kamki alicam elinden en son o tlfnu.:asd:
Adamin benim resimlerime bakma meraki yuzunden paketim bitti gina gelmis durumdayim:asd:
Hani su whatsappta basimda nazar cicegi var ya :asd:
O ne yaaa ne cirkin bi kizsin sen diye girdi konusmaya hi ne diyon dedim. Bunu demek icin aramistim cocugum dedi ya :asd:

Biz ailecek whatsapptan konuşuyoruz :D muhasebe grubu var herkes ne harcadığını yazıyor :D örneğin ben cluba çıkarsam 150 benzin 70 yemek 50 dergah aidatı falan yazıyorum :D hhaaha

Canim babanla annen fotografina bakmak icin arama yaptimi hic sana hemde en uygunsuz zamanlarda :asd:

Benim babam beni aramazki vatsap soyle dursun

Benim de Annem :D devamlı takipte instagram facebooktan like yapma özelliğine sahip jgjyj:D

Ya kamki alicam elinden en son o tlfnu.:asd:

Adamin benim resimlerime bakma meraki yuzunden paketim bitti gina gelmis durumdayim:asd:

Hani su whatsappta basimda nazar cicegi var ya :asd:

O ne yaaa ne cirkin bi kizsin sen diye girdi konusmaya hi ne diyon dedim. Bunu demek icin aramistim cocugum dedi ya :asd:

Bak şimdi kamki konuşmalarımızdan bir parça atacagım buraya. Ha baban ha abim. Adam her fırsatta beni gömüyor resmen şnşnhlv

Benim de Annem :D devamlı takipte instagram facebooktan like yapma özelliğine sahip jgjyj:D
Allahtan sosyal medya kullanmiyorum senin annen likeliyo bizimki diselike yapar bide ne cirkinsin der yapar valla emin ol. Anneni op bence sen:asd:
Bak şimdi kamki konuşmalarımızdan bir parça atacagım buraya. Ha baban ha abim. Adam her fırsatta beni gömüyor resmen şnşnhlv
:asd: bekliyom kamki

ßaşak buyur kamki abimin gerçek yüzü her fırsatta laf sokabilme özelliğine sahip :d Öpüyorum öpme diyor ve son görselle gömmesini tamamlıyor khkhlj

bdfd353ceeb99a94e7a29ddba16cec1b.jpg

d4f2d9ff7be8a46a5c794a7d1216fb47.jpg

Annem arar aç aç görüntülü aç nerdesin shsh

babam için bu mucize olabilir zira kendisi feysbukunu her açamadığında hacklendiğini ve birilerinin onu bulup hesabını ele geçirdiğini falan düşünüyor.
whatsapp'ını da belirli aralıklarla nasıl beceriyorsa siliyor, bir kere anneme öpücük atmıştı da bayram ilan etmiştik.
bir de sesli mesaj sistemini çözmüşlerdi ikisi, ikide bir telefonlarına bir şeyler söylüyorlardı sjhsjhs yöresel kelimeleri yazamayınca da telefon kızıyordu.
ilahi Şavşatlı.

Aramaz.

Babam, vatsabı sadece dini vidyolar ve dini tebrikler, sözler, ayettir, suredir, bunlar için kullanır. Hatta rivayettir ki, Diyanet takvimini babama danışıyormuş, işte 3 aylar ne zaman başlıyor, hani benim Recep'im? Berat kandili hangi gün? tadındaki tüm günleri, babam çok iyi bilir ve bunu rehberine yayar.

Dur bi' tane Hayati İnanç vidyosu atayım da sevinsin canım.

yok hiç aramadı, öğretemedim... facebookta tc başlıklı insanlarla okeye oturup sigarasını içer. genelde siyasal islamcılara söver. çomar solcudur ama babamdır, yerim.

Geri