AZ - Fenerbahçe ( 3 - 1 )

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
geçen sezon bayernin manunun olduğu grupta top oynadık
21 günde 5 maç yaptık
"seyahat futbolcuları yordu psikolojileri aşağı çekildi" demek hiç aklımıza gelmedi
biz o aralar karşımıza kim gelirse gelsin hangi taktikle oynarsak kazanırız diye düşünüyoduk
basit bahanelerden kurtulun
hatta bahaneleri salın bi huzur verin artık bahaneler bile sizden sıkıldı
gerçeklere dönün biraz

Tottenhama şow yaptık diyorlar Beşiktaş'ı hakemle yeniyorlar nasıl iş o zaman Beşiktaş Totenham'dan daha mı zor geldi. paf takımlı Totenham'ı başımıza dünya devi yaptınız..

Mourinho bu kışı zor geçireceğe benziyor, Koç Ali birisini kurban edecek ve bu kesin Mourinho olacak büyük ihtimal.

liseli çocuklara yenildiler ya baktıkları her yerde paf takım görüyolar yazık ya kıyamam
jk maçında Icardinin penaltısı verilse olay başka yerlere gidecekti sonrasını konuşmaya gerek yok
trabzonspor maçında okayın tertemiz golünü vermedi onu verse o maçta da değişik şeyler izleyecektik
hakemden bahsederken her şeyi güzelce yazarsanız seviniriz

Son düzenleme:
Geçen sezon GS MANU ile oynadığında MANU'nun ligde 7 maçta 9 puanı vardı. Bu sezon biz MANU ile oynadığımızda ligde 8 maçta 11 puanı vardı. Yani aynı seviyede bir MANU vardı. GS MANU'yu yendi demeyelim de Onana kendi elleriyle verdi maçı diyelim.

Aynı Onana'nın bizim maçtaki performası:

kurumda urfalı bi çocuk var. adem abi totnım yedek futbolcularla çıktı cart curt diye bir şeyler saçmaladı. as futbolcuları yoktu ki filan diye de sıvadı bildiğin.
e dedim bentancur?
e son?
ee draguşin?
aha kulusevski????
bak madison??????????
olm bissouma??
johson?????
sen maçı izledin mi lan dedim. 2. yarıyı biraz izledim dedi :D

rişarlison olsa ne olur olmasa ne olur, werner olsa kaç yazar dedim? adamlara top oynatmadık, izlememişşsin boş boş konuşuyorsun dedim.
velhasılıkelam, cahille sohbeti kestim sözünü revize ederek, fenerliyle sohbeti diye kullanmanızı tavsiye ederim :D
cahil bile bunlardan daha mantıklı konuşur bak.

baksana adamlarda nasıl bir kibir varsa oynadığımız baskılı oyunu bile görmezden gelip rakip oyuncunun maçı verdiğinden, totnım'a şov yapmadığımızı bile inkâr seviyesine gelmişler. neyse bizim için sıkıntı yok. 3-5 akıldan yoksun çer çöp fenerli takıma laf attı diye gerçeği inkar edecek değil kimse. siz bu kafayla devam edin valla, aşırı zevkli oluyor çünkü sizi böyle izlemek ahahahahahahahaha :D
zavallılar :(

Arkadaşlar boş beleş şeyler için niye kavga ediyorsunuz…
Bu uyarıyı da benim yapmam şaka mı… hfjfjfj

Teknik direktörleri de genç oyuncuları sahaya sürdük diyor, iyi de 6 maçtır kendi liginizde niye yeniliyorsunuz o zaman?

Normal şartlarda bu takıma yenilmezdik ancak ne oluyorsa arada bir tutukluk yaşanıyor. O penaltı kaçmasaydı, çok farklı olacaktı.
Lefty. Sana acı ama gerçek bişey söyleyeyim.

biz değil o penaltıyı, 5 atsak 7 atarlardı. Öyle bir Fenerbahçe vardı sahada

Fenerbahçe'nin dün oynadığı maçın kötü olması, her zaman aynı şekilde kötü olacağı anlamına gelmiyor ve bu sorunu her takım zaman zaman yaşar. Real Madrid de son zamanlarda kötü maçlara çıktı, futbolda her şey mümkündür.

Osimhen gelmeden önce Galatasaray'ın Avrupa maçlarındaki başarısızlığını gayet iyi biliyoruz.
Şampiyonlar Ligi'nden elendikçe baktılar ki tek seçenek Avrupa Ligi ancak onda da en kolay rakipler denk geldi. Kasımpaşa maçındaki kötü oyunculuğu da gördük.

Osimhen sakatlandığı an, ne lig maçlarında ne de Avrupa'da bir iddiası kalmaz Galatasaray'ın ve bu sebeple Ocak transfer dönemini iyi değerlendirmesi gerekiyor.

Fenerbahçe de mutlaka kendine çeki düzen verecektir.

Galatasaray ilk 8'e girer diye çok defa yazdım ancak Avrupa Kupası'nı alacağını düşünmüyorum.

@angie kızz sizin bu teknik adam için sen ne düşünüyorsun

1731091197092.png

Az Alkmar'dan 3 yedikten sonra Mourinho'lu Fenerbahçe :)

1731091451453.png

@angie forumda böyle takılıyordur ?:)

Geri