Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben çabuk uyum sağlayanlardanım sanırım.
Kendimi duvardan duvara vuracağıma kafamı meşgul eder hayatta daha değerli şeylerin olduğunu hatırlarım.
Mesela ben ve kendim ve ben ve ben.
Taş kalplisin dedikleri oluyor ara sıra ama ajitasyon sevmiyorum, pek umrumda da değil ne dendiği açıkçası.
Bu konuda acayip gamsızım kendime ben bile hayret ediyorum lakin çok çabuk atlattığım doğru. Ayrılana kadar zaten iyice sıkılıyorsam demek ki dfsalkhfd Ayrıl barış dönemleri bazı seyleri bitiriyor zaten.
ayrılmadan önce kendini hazırlamış olabilir aniden değil yavaş yavaş bir ayrılık olmuş olabilir. sevmiyor olabilir. yoğun tempolu bir hayatı olan insanda çok sıkıntı çekmez. ben mesela ayrıldıktan sonra daha çok işimde hırs yaparım akşamda oyun felan oynarım boş kalmamak lazım boş duranı Allah sevmez zaten sabah namazınada uyanamadım zaten öğlen geçmiş farzını kılacam