Ayrılığa çabuk uyum sağlamak

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü
sevemiyorsan

sevdirme

Genelde taş kalpli veya duygusuz gibi sıfatlar takarlar ama kimileri de güçlü insanlar der ayrılığı çabuk kabul eden insanlara.

Sevmenin ne demek olduğunu bilmiyodur, öyle bir an da uyum sağlanmaz çünkü.

Ben çabuk uyum sağlayanlardanım sanırım.
Kendimi duvardan duvara vuracağıma kafamı meşgul eder hayatta daha değerli şeylerin olduğunu hatırlarım.
Mesela ben ve kendim ve ben ve ben.
Taş kalplisin dedikleri oluyor ara sıra ama ajitasyon sevmiyorum, pek umrumda da değil ne dendiği açıkçası.

Umursamazmis gibi davranip karsindakini cildirtma methodudur :liv:

Çivi çiviyi söker anlayışı içinde gerçekleştirilen eylemdir.

Değişen olaylara ne kadar çabuk uyum sağlarsa insan o kadar çok Yaşar.

Bu konuda acayip gamsızım kendime ben bile hayret ediyorum lakin çok çabuk atlattığım doğru. Ayrılana kadar zaten iyice sıkılıyorsam demek ki dfsalkhfd Ayrıl barış dönemleri bazı seyleri bitiriyor zaten.

yegenim bizde ayrılık yok. ölecekse ölür.

Biz buna görmezden gelmek diyoruz

Umursamadigini gostermeye calismak. Ayrilik sonrasi yasadigi stresle guclu gorunmeye calisirken abartabilir ve abarttigi oranda aci cekiyordur.

Gececek, biraz zamana ihtiyaci var.

ayrılmadan önce kendini hazırlamış olabilir aniden değil yavaş yavaş bir ayrılık olmuş olabilir. sevmiyor olabilir. yoğun tempolu bir hayatı olan insanda çok sıkıntı çekmez. ben mesela ayrıldıktan sonra daha çok işimde hırs yaparım akşamda oyun felan oynarım boş kalmamak lazım boş duranı Allah sevmez zaten sabah namazınada uyanamadım zaten öğlen geçmiş farzını kılacam

11235394_887202591343101_8183693430774664259_n.jpg

Bu konuda bayanlar profesyonel.

Bi sac rengi degistitir bi alisverise cikar haywtina devam eder. .d

Hayat bir nimetse ve yaşam da devam ediyorsa, her şey insan içinse biten bittiği yerde kalmalı.
Senaryolar üretip dramatikleştirmeye lüzum yok.

Önüne bakmak zorundasın.
Hayat güzel ne olursa olsun!​

Biri mi ayrildi? konular gundemde olduguna gore :)

Karakalp olsa derdi tüm forum aşkttan inim inim inliyor :P

Geri