Ayak altındaki iğne batma hissi ve karıncalanma nedendir? Nasıl çözülür?

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Ayakta iğne batması hissi, ayakta iğne batması hissi nedir, ayakta iğne batması hissi nedendir, ayakta iğne batması hissi neden kaynaklanır, ayakta iğne batması hissi neden olur, ayakta iğne batması hissi nasıl çözülür, ayakta iğne batmasının nedenleri nedir, ayakta iğne batması hissi tedavisi, ayakta karıncalanma, ayakta karıncalanma nedir, ayakta karıncalanma nedendir, ayakta karıncalanma neden kaynaklanır, ayakta karıncalanma neden olur, ayakta karıncalanma nasıl çözülür, ayakta karıncalanmanın nedenleri nedir, ayakta karıncalanma tedavisi​

Ayakların altında karıncalanma ve batma hissi bir çok sebepten olabilir. Gerekli muayene ve tetkik yapılmadan net bir şey söylemek mümkün değil. Genelde bu tür rahatsızlıklar kısa sürede tedavi edilir. Sorunuzun net cevabını ise hekiminiz verebilir ama muhtemelen nedenler aşağıdakilerden birisi de olabilir:

• B12 Eksikliği
  • Bel fıtığı
  • Sinir sıkışması
  • D vitamini eksikliği
  • Polinöropati
  • Troid fonksiyon bozukluğu
  • Dolaşım bozukluğu
  • Son olarakda anemi sebep olabilir.

NOT: Bilgilendirme amaçlıdır. Bu doğrultuda rahatsızlığınızı en hızlı şekilde doktorunuz ile beraber çözebilirsiniz.

EkSen problemin devam ediyor mu? Bir çözüm bulabildin mi?

''Ayak altina igne batma''dan sonrasini okumadigim icin konuya sazan dalisi yaptim .p Daha once ayagimin altindan yorgan ignesi batti ustunden cikti. Hic aci hissetmeden kendim cikarip aldim hart hurt ederek .p Neyseki konu farkliymis baska yerlere cekmeyim. Gecmis olsun hem eksen abi.

''Ayak altina igne batma''dan sonrasini okumadigim icin konuya sazan dalisi yaptim .p Daha once ayagimin altindan yorgan ignesi batti ustunden cikti. Hic aci hissetmeden kendim cikarip aldim hart hurt ederek .p Neyseki konu farkliymis baska yerlere cekmeyim. Gecmis olsun hem eksen abi.

bu adam nasıl keşfedemedi seni ?
70172494.jpg

Geri