Avukatlar için Kazıklı Voyvoda

• Kullanıcı Sux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1001 gün önce görüldü
Hiç tanımadığımız birinin borcu için bizim geline tebligat yapılıyor, süper zeka gelin de "ee benim borcum değil ki " diyerek tebligatı umursamıyor ve itiraz dilekçesi vermiyor.
Bu güzelim itiraz dilekçesini 7 günlük yasal süre içerisinde vermediği için de borcu kabullenmiş sayılıyor, 2500 lira olarak başkasının borcunu ödüyoruz.
ama artık akıllanıyoruz!

Aradan 2 sene kadar geçiyor ve bir de ne görüyoruz bu seferde benim adıma başkasının borcu için tebligat yapılıyor. Annem tebligatı postacıdan alıyor " artık bana dilekçe yazmak şartı geliyor" eğer itiraz dilekçesi yazmaz isem 15 bin küsür liralık borcu üstlenmiş olacağım.

Öylesine saçma bir uygulama ki akıllara ziyan, yasal süre içerisinde itiraz etmezsem bir ömür başkasının borcu için çalışma ihtimalim doğuyor.
İtiraz dilekçesi yazmam içinde 200 lira masraf etmem gerekiyor. Evimde hiç günah işlemeyerek oturmam halinde yoktan yere en aşağı 200 lira borçlanıyorum.

Avukatlar da onurluyuz, gururluyuz, seksenüç'lüyüz sekste güçlüyüz diye ortalıkta dolanıyor.
Böylesine haysiyetsizce girişimde bulunan avukatlar için voyvodanın kazığından diliyorum.

Eğer başınıza böyle bir şey gelirse 7 iş günü içerisinde itiraz edin yoksa başkasının sürdüğü sefanın cefasını çekersiniz.

Kefil değilsen nasıl olur da başkasının borcu için senin adına tebligat gelir ki?

İlginç bilgiler.
İtiraz dilekçesi.
En az 200 tl.
Yapmazsan borç kabullenme.
Ama en çok sekste güçlü avukatlar ilgimi çekti :)
Neyse geçmiş olsun kardeşim.

Bana da gelmişti. Araştırmıştım, bilgim dışında kefil gösterilmişim. Ödeme yapmam gerekmedi, yabancı değilmiş.

Müşterisini kaçırmak istemeyen Banka müdürü kuralların dışına çıkmış. Katıldığım bir seminerde bana da öğretmişlerdi, başarılı olacaksan, kuralların dışına çıkmayı da bileceksin diye.

İlginç bilgiler.
İtiraz dilekçesi.
En az 200 tl.

Açıkla lütfen. Sekste güçlü avukat ne demek? Genç diğmalar merak etti.

Kefil değilsen nasıl olur da başkasının borcu için senin adına tebligat gelir ki?
kendi avukatımıza sorduğumuzda gayet yapılabilen bir durum olduğunu söylemişti, izahını yaptığında tam bir organize suç şebekesine dönüştüklerini düşünmüştüm.
eğer senin kişisel verilerine sahipsem, bilmem ne usulüne göre sana dava açabiliyorum. sende itiraz etmezsen borçu kabullenmiş oluyorsun, ortada bir borç olmasa dahi keyfimin kahyasına dayanarak sana borçlusun diyebiliyorum.
İlginç bilgiler.
İtiraz dilekçesi.
En az 200 tl.
geçecek umarım, teşeka : dd

Söz sahibi ben değilim ama anladığım kadarıyla çok iyi yalan söyleyen avukat demek olmalı çünkü seks en güzel yalanlardan biridir.
Neden? Ben seksi; duygusal paylaşım olarak görüyorum. Yalan olduğuna seni ikna eden ne?

kendi avukatımıza sorduğumuzda gayet yapılabilen bir durum olduğunu söylemişti, izahını yaptığında tam bir organize suç şebekesine dönüştüklerini düşünmüştüm. eğer senin kişisel verilerine sahipsem, bilmem ne usulüne göre sana dava açabiliyorum. sende itiraz etmezsen borçu kabullenmiş oluyorsun, ortada bir borç olmasa dahi keyfimin kahyasına dayanarak sana borçlusun diyebiliyorum.
Anladım fakat sanırım bu asılsız iddiaya karşı önce itiraz edip sonrasında sen de karşı tarafa tazminat davası açabiliyorsundur diye tahmin ediyorum çünkü ortada hiçbir borç yokken seni zora sokmuş oldu. Bu konuyu da avukatına sormalısın bence.
Geçmiş olsun, ne diyelim...

• Beğen
Tepkiler: Sux
Geri