Avazım çıktığı kadar susuyorum :)

Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
Aşka sen diye bakmadıktan sonra ben aşkı neyleyim?
Seni ruhuma cemre diye damlatmadıktan sonra ben bu bedende neyleyim?
AŞK da SEN ...
BEN de SEN

Adam dediğin iki bayanın arasında kalıyorsa,
Biri eşi, diğeri de kızı olmalıdır...

- Bob Marley

Neyin var sorularına sen yoksun diyesim var. Bildigin gibi değil...

Sevdamın sesi sessizliği soluyor şimdilerde, Sözlerime kilit, ağzıma mühür vurdum da Yine de susturamadım sen diye atan kalbimi..

-Kahraman Tazeoğlu-

SENİ İSTİYORUM!.. Akşam senin kollarında uyuyup, sabah kendi kollarım arasında görmek için..SENİ İSTİYORUM!.. Herkesin içinde el ele oturup, o güzel gözlerine gözlerimle "seni seviyorum" demek için..SENİ İSTİYORUM!.. Akşam öpücüklerinle uyuyup, sabah öpücüklerimle uyandırmak için..SENİ İSTİYORUM!.. Sevgi selinde kaybolup aşk rüzgarlarıyla savrulup, mutluluğa erişmek için..SENİ İSTİYORUM!.. Göz...lerimi kapayıp ellerim ve dudaklarımla seni ezberlemek için..SENİ İSTİYORUM!.. Gecenin bir yarısı uyandığımda seni yanımda görmek için..SENİ İSTİYORUM!.. Yalnızlar diyarında kaybolmamak, seviyor ve seviliyorum demek için..SENİ İSTİYORUM!.. Aşkı her an yaşamak, sevgi ağacının meyvelerini yemek için..SENİ İSTİYORUM!.. Ağladığımda omzuna başımı koymak için..SENİ İSTİYORUM!.. Yağmurun gürültüsünden korktuğumda, kollarının arasında olup korkmamak için..SENİ İSTİYORUM!.. Her an seni yanımda görmek sevdiğimi söylemek için..SENİ.. YALNIZ SENİ İSTİYORUM..!!

Ona dokunamıyorum. Dilediğimce sarılamıyorum. Öpemiyorum. Düşündüklerimi söyleyemiyorum. Kokusunu bilmiyorum. Yanında uyumuyorum. Elini tutamıyorum. Ama onu seviyorum. Onu sevmek için bir nedenim yok, olsaydı anlamı kalmazdı. Onu sadece seviyorum. Bazen acı versede onu sevmekten vazgecmek istemiyorum.

Herkes "ilk" olmak ister, İlk aşk, İlk öpücük.. Oysa ilk geçicidir. Sahip olduğunuz hangi ilk hala sizin ? Ama kimsenin istemediği "son" farklıdır. Çünkü ondan ötesi yoktur.

Her gece "o"nu düşünmekten saatim ilerlemez oldu. Kim sorarsa saat kaç diye, cevabım hep aynı; O na doğru.

Seni seviyorum dedi - "Bende seni seviyorum" dedim.. - "Bunu kanıtlamak için bütün dünyaya çığlık at " dedi.. - (Kulağına eğilerek) "Seni seviyorum " dedim.. - "Neden kulağıma fısıldadın" dedi.. - "Benim dünyam sensin " dedim...

eaDBR2.jpg

Geri