Avazım çıktığı kadar susuyorum :)

Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
lyylq.jpg

'Aç mısın?' dedi. Hayır dedim. 'Sen sormayacak mısın?' dedi.
'Ömrümü yedin doymadın mı?' dedim. Sustu!

Tanıdığımıza pişman olduklarımız çoğaldıkça, yeni tanışacaklarımızdan korkar olduk.

Bırak gün yanından geçip gitsin yarın şansını yeniden denersin. Bırak yıldızları kayıp gitsin, yarın başka bir dilek tutarsın.

sayfa gözümden kaçmış nere kaçtıysa artık bunca zaman yazmamışım olanaksız.psikolok doktor olsaydım karmaşık bir ruh haline sahipsin çocukluğuna inelim bi derdim.ama sayfa güzelmiş gösterime açık mı. :)

sayfa gözümden kaçmış nere kaçtıysa artık bunca zaman yazmamışım olanaksız.psikolok doktor olsaydım karmaşık bir ruh haline sahipsin çocukluğuna inelim bi derdim.ama sayfa güzelmiş gösterime açık mı. :)
Hmm teşhisi koydun teşekkür ederim banada geçmiş olsun karmaşık ruh hali böyle renkli sayfa için ihtiyaç kocahisar,tabiki gösterime açık :))

“Canım acıyor. Epeydir anladım: Ne içindeyim dünyanın,ne de büsbütün dışında. Bu arada kalmışlık kadar ıstırap veren hiçbir şey yok bana. Ruhum tatmin oluyorsa bedenim aç kalıyor. Neyi seçsem o an bir başkasını özlüyorum. Nereye gitsem,aslında o an başka bir yerde olmam gerektiğini hissediyorum. Peki neresi orası? Bütün o korkunç zıtlıkların,delirtici çelişkilerin bir arada olduğu yer neresi?”
/ Cezmi Ersöz - Beni asıl hayat aldattı /

“Öyle çok dokunmak istiyorum ki;
Bana benzeyen yanına!
Acılarına!”

Kanatlanıp uçar sanıyorum anılar da kuşlar gibi…
Böylece daha kolay olur unutmak.
Sahi unutmak ?
Bir beyaz bulut kararıyor hayatımın köşesinde.
Yağmurlar siler mi gözyaşlarımın günahını ?
Özlemek … daha fazla özlemek.
Hatırlamak büyük bir günah gibi acı veriyor şimdi.
Görüyorum ki sarmalamış bir katran ruhumu.
Kaybolup gidesi yok yoklukların…
Öyleyse ’ unutmak ’ istemiyorum sonsuza kadar.

İnsanlar nedense daha ziyade ne bulacaklarını tahmin ettikleri şeyleri araştırmayı tercih ediyorlar. Dibinde bir ejderhanın yaşadığı bilinen bir kuyuya inecek bir kahraman bulmak, muhakkak ki, dibinde ne olduğu hiç bilinmeyen bir kuyuya inmek cesaretini gösterecek bir insan bulmaktan daha kolaydır.
/ Sabahattin Ali /

Nasıl etmeli de ağlayabilmeli
Farkına bile varmadan?
Nasıl etmeli de ağlayabilmeli
Ayıpsız,
Aşikâre,
Yağmur misali?

/ Nazım Hikmet Ran /

Geri