Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sağolda hoşuma giden bir söz bu yani mana aramayın lütfenVatana millete hayırlı uğurlu olsun o zaman @Sonya![]()
Hayırlı olsun ozaman ama Baba sevilmez mi DoGu?Yok merak etme kimsenin sözünün altından birşey aramamBanada hayırlı olsun bende yawaş yawaş babamı sewmeye başladım zxcmzx c
)
Babanın adı Hasan mı?:dSevilir kel hasan sevilmezmi yawhele maaş günü yaklaşınca daha cok sewiyom
![]()
Babanın adı Hasan mı?:d
Sen nezaman kötü çocuk oldun?![]()
ooov desene asker yolu beklicez tüm forumcaHıhım hasanBen daha bişi olmadım askere gidip gelçem o saman kötü olucam kısmetse :cici:
ooov desene asker yolu beklicez tüm forumcanezaman kısmetse?
5 ay çabuk gelir geçer ya azmış5 ay gidip gelicem yawdaha düşünmedim ne zaman annem ewden kovarsa beni o zaman inş.
ama yaza doğru gidebilirimde bilmiyorum
![]()
5 ay çabuk gelir geçer ya azmışAnnene bağlı desene kadını bezdircek napıyorsun merak ediyorum :p
Estağfurullah DoGu herzaman sayfama beklerim teşekkür ederim:cici:Ben vallahi bişi yapmıyorumo kısıyo bana sanırım bıktı benden
![]()
Bu arada mesaim bitti seninde sayfanı daha fazla kirletmiyim. Kendine iyi bak hoş sohbetler . :cici: