Athena'nın gitaristi Hakan Özoğuz, lenfomayı yendi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Uzun zamandır lenfoma tedavisi gören Athena'nın üyesi Hakan Özoğuz, "Tedavim bitti her şey yolunda!" dedi.

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz’un lenf kanseri nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Bir süre müziğe ara veren 45 yaşındaki ünlü isim zorlu günleri geride bıraktı. Sağlığına kavuşan Özoğuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hastalığı atlattığını açıkladı.

Kaynak

1686806257542-1664003752410-r.jpg

1686806252632-1666561029375-48-e-87-w-kopya.jpg

Kanseri yenmeyi başaran insanları gördüğümde çok mutlu oluyorum çünkü yakın çevremde ne yazık ki kansere yenik düşenler oldu ancak elbette atlatanlar da var. Sonuç olarak her şeyin başı sağlık ve gerisi bir şekilde çözülüyor.

Her zaman alışveriş yaptığım marketin kasiyerlerinden birini uzun zamandır göremiyordum ve dün kasada görünce sevindim. Nitekim o da tiroid kanseri sürecini başarı ile atlatmış, işinin başına dönmüş. Yaşı da çok genç ancak bu hastalık ne yazık ki yaş tanımıyor.

Hakan Özoğuz için de çok mutlu oldum, bir daha yaşanmamasını dilerim.

sevindirici bir haber.
Beni de mutlu ediyor bu haberler... keşkelerin hayatımda yeri yok ama tek bir keşke hakkım olsaydı babamın hastalığını keşke önceden fark edebilseydikkk derdim.
En yakın kız arkadaşlarımdan birini ve iki yakın erkek arkadaşımı kanserden kaybettim. Aileden de var ve erken teşhis gerçekten çok önemli bu hastalıkta çünkü hayatını kaybedenler ne yazık ki ileri evrede farkına varıyorlar. Beyin tümöründen ölen arkadaşım üstelik doktordu ancak o bile kendi hastalığını ileri evrede fark etti hatta kendisi değil, doktor arkadaşından birisi ikaz etti de ondan sonra anlaşıldı ancak çok geç kalınmış olmalı ki yakın zamanda hayata veda etti.

En yakın kız arkadaşlarımdan birini ve iki yakın erkek arkadaşımı kanserden kaybettim. Aileden de var ve erken teşhis gerçekten çok önemli bu hastalıkta çünkü hayatını kaybedenler ne yazık ki ileri evrede farkına varıyorlar. Beyin tümöründen ölen arkadaşım üstelik doktordu ancak o bile kendi hastalığını ileri evrede fark etti hatta kendisi değil, doktor arkadaşından birisi ikaz etti de ondan sonra anlaşıldı ancak çok geç kalınmış olmalı ki yakın zamanda hayata veda etti.
Çok zor bir durum yaa çok sinsiydi hiç belli etmemişti:(

Geri