Ateist gençler neden ...

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
son yıllarda bilimsel bir icat yapılmışmıki bilime dayalı konuşsunlar eskilerlerle şimdiler bakınız şimdi yıl 2015 teknoloji zirve yapmış gibi tabi yaşam insan olduğu sürece dahasıda olacak peki bu teknolojiye rağmen yeni ne icat edilmiş bi marsa bile gidemiyoruz kardeşim neyse konuya dönecek olursak bence ateistlikte bir inanç ne gibi denirse inanmamakta bir inanç sonuç olarak mealleri ele alarak konuşan binlerce ateist var kişi bence yanlış yoldadır ki ben çinliyim diye dolaşan bi tipidik iş arkadaşım var
Konunun daha dibine dalarsak bu ülkenin sorunu ateislerden önce Kur'an-ı Kerim'i bir kez olsun okumaktan aciz müslümanlarla dolu sen onu söyle onu napcaz sen kime neyi anlatacaksın soru işareti.

Ayrıca, kurtuluş savaşında İman gücüyle savaşıp, mevzilerde namaz kılan, şehit olan ecdadımızın kurduğu bu vatanda bu topraklarda ne yüzle yiyip içiyorlar hep aklıma takılmıştır.
Hani sessiz sedasız yaşayıp gitseler neyse.
Tam tersi sanki Vatanı ateistler kurtarmış gibi Türkiyenin sahibi kendileriymiş gibi davranıp, müslümanları aşağılayanlar yok mu.

Yatacak yerleri yok yeminle !

Ayrıca, kurtuluş savaşında İman gücüyle savaşıp, mevzilerde namaz kılan, şehit olan ecdadımızın kurduğu bu vatanda bu topraklarda ne yüzle yiyip içiyorlar hep aklıma takılmıştır.
Hani sessiz sedasız yaşayıp gitseler neyse.
Tam tersi sanki Vatanı ateistler kurtarmış gibi Türkiyenin sahibi kendileriymiş gibi davranıp, müslümanları aşağılayanlar yok mu.

Yatacak yerleri yok yeminle !

Padişah zamanında iyi demiş dinsiz adama devlet görevi bile verilmez diye

Bu forumda üniversitede ders verebilecek düzeyde ateistler var : D Yorumu onlara bırakıyorum..

Ayrıca konu xtrem saçma olmuş.
Bilimsel bilgi ve açıklama nedir. Bilim nedir, alt dalları ve konuyu ele alış yöntemleri nedir. Mümkünse felsefe nedir bunuda araştırın...

Bunları araştırırsanız konunun ne kadar saçma olduğunu anlarsınız : )

herkesin hayatina kimse karisamaz bence .p birakin musluman namazini kilsin ateist kedileri kessin .p size ne dalganiza bakin :D

Ateist gençler ilerleyen bir şey olan bilmi durağan bir şey olan dine açıklamaya gerek duymazlar sanırım. Ayrıca merak ettiğim konu insanların neden ateist insanların varlığından rahatsız olduğu. Burda yorum yapan arkadaşlar üzerilerine alınmasın tanımıyorum çoğunu fakat sanki kendileri inandıkları cehennemde yanacaklarmış gibi tepki veriyorlar. Bırakın insanlar ister allaha ister sandalyeye isterse başka bir şeye tapsın. Siz neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz ki? Siz değişik ateistlerle tanışmışsınız. İslamiyeti kötüleyen ateist ben tanımadım. Eleştiren tanıdım ya da düşüncelerine doğru gelmeyen.

Genelde bu ateist gençler diye tabir ettiğiniz kesim bilim hakkında bence sizinle tartışmaya girmek istememiştir.

En güzeli kediler bence. Mis gibiler canlarım ^^

Kedileri besleyin ^^

Ateist gençler ilerleyen bir şey olan bilmi durağan bir şey olan dine açıklamaya gerek duymazlar sanırım. Ayrıca merak ettiğim konu insanların neden ateist insanların varlığından rahatsız olduğu. Burda yorum yapan arkadaşlar üzerilerine alınmasın tanımıyorum çoğunu fakat sanki kendileri inandıkları cehennemde yanacaklarmış gibi tepki veriyorlar. Bırakın insanlar ister allaha ister sandalyeye isterse başka bir şeye tapsın. Siz neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz ki? Siz değişik ateistlerle tanışmışsınız. İslamiyeti kötüleyen ateist ben tanımadım. Eleştiren tanıdım ya da düşüncelerine doğru gelmeyen.

Genelde bu ateist gençler diye tabir ettiğiniz kesim bilim hakkında bence sizinle tartışmaya girmek istememiştir.

En güzeli kediler bence. Mis gibiler canlarım ^^

Kedileri besleyin ^^

ya şimdi bi taraf aa bak dinciler öyle diye hitap şeklinde bulunuyor diğer tarafta Ateist gençler falan herşey karşılıklı bilirsiniz ama katıldığım nokta şu kimse kimseye karışmasa bunlar çıkmıcak herkes saygılı olduğu sürece çıkmayacak sorun doğru mudur ? :)

ya şimdi bi taraf aa bak dinciler öyle diye hitap şeklinde bulunuyor diğer tarafta Ateist gençler falan herşey karşılıklı bilirsiniz ama katıldığım nokta şu kimse kimseye karışmasa bunlar çıkmıcak herkes saygılı olduğu sürece çıkmayacak sorun doğru mudur ? :)

Ya o meşhur herkesin hayatına kimse karışamaz diyen arkadaşın elini ağzını yüzünü öpesim geliyor. Ben mesela dinci saygılı insan görmedim ama dini bütün namazı kılıp oruç tutan şeytan taşlayan saygılı insan gördüm. Onlar dinci kısmında değiller. Dinciler dini çıkar için kullanıyorlar. Bu zamana kadar kimseye neden müslümansın , neden hristiyansın demedim , demem de. Banane. Benim düşüncemde olması bana bir şey kazandırmaz. Ben önyargıya karşıyım. Ne ben müslüman olsam size şu ankinden farklı bir faydam olur , ne siz ateist olsanız bana.

Bunlar hep ego tatmini ;).
Benim doğrum en doğru herkes bunu onaylasın gevezeliği :).

Konuda ki bazı yorumları okudum pes diyorum kokusmus düşüncelerini platformda gururla söylüyor utanmalari gereken yerde: )

Bu memlekette de yaşarım varligim dini kimligimden evvel geliyor. Sırf aile geleneği diye bir dine inanmak onu delice savunmak belki de benim mantığıma uymuyor olamaz mı ?
Ayrıca her defasında inandığı vurgusunu yaparak dininden bi haber yaşayan kişilerden daha samimi geliyor bana ateist olanlar.
Bu ülke asıl dincilerden çekti diye düşünüyorum .
Zira Osmanlı döneminde bile memleket gayrimüslim ile dolu yahudisi ile muslumani bir arada iken bugün bu memlekette "dinci" kesim bırakın ateist olanları farklı bir dine mensup olanı bile dislamaya/assagilamaya hazır.

banane dininden ben evvela nasıl biri olduğuna bakıyorum insanın.
Değerleri olduğunu söylüyor ve buna uygun davranmiyorsa o kişi samimi değildir.
O yüzden dinci ve dindar arasında ki farka dikkat etmek lazım.

Memleketi kurtaran savaşan ister namaz kalsın ister put a tapsin beni ilgilendirmiyor. Ben tanrı yi kadınların her yerini kapatsin erkeklerden kendini sakinsin gunde 5 vakit bana ithaat etsin surekli adimi zikretsin diyecek kadar boş işlerle uğraştığıni düşünmediğim için; nasıl ki buna inanan ( basta ailem ) çevremde ki kişilerle herhangi bi sidik yarısına girmiyorsam siz hangi akla hizmet inandiginizin doğruluğundan bu kadar emin olabiliyorsunuz?
K.bakmayin bu durum sizin kendinizi üstünmus gibi hissetmenize sebep oluyor .

Ben kaç tane sözde dindar gördüm ya ben inanmakla bir sey kaybetmem ama sen cehennemde yanacaksin diye boş boş konuşan. O yüzden

"Inandiginiza bagliliginiz sizi doğru yapmaz " der bu konuda kimse ile ikili bir tartışmaya girmek istemediğimi peşin peşin söylerim.

herkesin hayatina kimse karisamaz bence .p birakin musluman namazini kilsin ateist kedileri kessin .p size ne dalganiza bakin :D

satanistler kedileri kesiyordu :T:
ateistler de kedi kesme yok benim bildiğim kadarıyla konuyu karıştırma.

Neden müslümansın diye sorulduğunda bazen cevap veremediğim olur.Fakat ateistlerin böyle bir soru karşısında mutlaka cevapları vardır.Sanırım bu yüzden de ateistlerdir :T:

satanistler kedileri kesiyordu :T:
ateistler de kedi kesme yok benim bildiğim kadarıyla konuyu karıştırma.

Neden müslümansın diye sorulduğunda bazen cevap veremediğim olur.Fakat ateistlerin böyle bir soru karşısında mutlaka cevapları vardır.Sanırım bu yüzden de ateistlerdir :T:
kedi mevzusu bi ironiydi canim [emoji57] toplumda ateistlere bakis acisi o yonde cunku. ateist ahlaksizdir, merhametsizdir ve seytana tapar (!)

kedi mevzusu bi ironiydi canim [emoji57] toplumda ateistlere bakis acisi o yonde cunku. ateist ahlaksizdir, merhametsizdir ve seytana tapar (!)

yerli yersiz ironiler yüzünden ateistlere o gözle bakılıyor olamaz mı?
bu açıdan da bakmak lazım.öğrenemediniz şunu .p

Ateistlere bu gözle bakılıyorsa,tecavüz edenler,adam öldürenler,her türlü katliamı yapanların hepsi ateist o zaman :T:

Ateist olupta benden daha vicdanlilarını tanıdım neyse çıkayım konudan .p

yerli yersiz ironiler yüzünden ateistlere o gözle bakılıyor olamaz mı?
bu açıdan da bakmak lazım.öğrenemediniz şunu .p

Ateistlere bu gözle bakılıyorsa,tecavüz edenler,adam öldürenler,her türlü katliamı yapanların hepsi ateist o zaman :T:

Ateist olupta benden daha vicdanlilarını tanıdım neyse çıkayım konudan .p

Sen çoktaaan Ateist olmuşsun ama bunda haberin bile yok beybi :D

Bildiğim çok delikanlı ateistler var dur sana adreslerini ve telefonlarını atayım.

Sana bu zorlu yolculuğunda yarenlik etsinler :haha:

Gel kavga edelim :D

Sen çoktaaan Ateist olmuşsun ama bunda haberin bile yok beybi :D

Bildiğim çok delikanlı ateistler var dur sana adreslerini ve telefonlarını atayım.

Sana bu zorlu yolculuğunda yarenlik etsinler :haha:

Gel kavga edelim :D

Senin tam onayın olmadan ateist olamam diye onay bekliyordum,şuan çok duygulandım :D
tamam listeyi gönderiver halledeyim,iletişime geçeyim hemen :T:
bi lokmacık canın var elimde kalacaksın :D

Geri