Bıktık hep aynı şeyleri duymaya güncelleme lazım atasözlerine…
Ananı yorganına göre uzat
Zamlaya zamlaya çöl olur
Ananı yorganına göre uzat
Zamlaya zamlaya çöl olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Normalde hep evet yada anladım yazarsın nihayet kendini aştın sülü
Senin bunda payin büyük.Normalde hep evet yada anladım yazarsın nihayet kendini aştın sülü
Gözümün önüne birtakım minyatürler geliyor. Yalnız ejdadımız çağının ötesinde bir hoşgörüye sahipmiş…Derviş dervişin arkasına sırayla geçer. (orijinali bile acayip lan. Onun için hiç değiştirmedim)
Hoşgörü diil o. Circle of train.Gözümün önüne birtakım minyatürler geliyor. Yalnız ejdadımız çağının ötesinde bir hoşgörüye sahipmiş…
Anadolumuzdan yükselen öfkenin yaşadığımız bu çağda bu trenden mahrum kalmak olabilir mi? Sadece soruyorum.Hoşgörü diil o. Circle of train.
Mahrum olur mu abicim. Araya merkep de koyup varyete bile yapıyorlar o resmimdekini. Bkz: yorgansiz yatarım oglansiz yatmam.Anadolumuzdan yükselen öfkenin yaşadığımız bu çağda bu trenden mahrum kalmak olabilir mi? Sadece soruyorum.
İnanmam!11!! Necip Anadolu halkına kara çalıyorsun hocam……. Hemen Yozgatlı devremi arayıp teyit ettireceğim bunu.Mahrum olur mu abicim. Araya merkep de koyup varyete bile yapıyorlar o resmimdekini. Bkz: yorgansiz yatarım oglansiz yatmam.
Arama arama. Köy odasında hoppa oynuyor o şu anİnanmam!11!! Necip Anadolu halkına kara çalıyorsun hocam……. Hemen Yozgatlı devremi arayıp teyit ettireceğim bunu.