Asus Ekran kartı uyarmı ?

Konu sahibi son olarak 3985 gün önce görüldü
Sistem özelliklerim
Pentium dual core 2.70 ghz
2 gb Ram
512 mb Ekran kartı
Windows 7 32 bit ultimate

Asus Amd Radeon R7 240 2GB 128Bit DDR3 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı

bunu alacam acaba gözle görülür şekilde yükselme olurmu oyunlar için ayrıca 2 gb veya 4 gb ram de alıcam

Sizce ets2 cs go gibi oyunlarda yüksek grafikte oynanırmı

Bu arada eski ekran kartı ati radeon hd 4300

Tabikide uyar, fakat bu söylediğin ekran kartı pek fazla iyi değil oyunlarda 2 Gb olduğuna bakma ama yinede seni idare eder diye düşünüyorum gerçi hangi oyunu oynayacağına bağlı.
Bu saydığın oyunlar için idealdir.
Anakartın DDR3 uyumlu ise ekran kartını alıp takabilirsin.

2 gb 128 bit ise evet güzel oynarsın tabi ramda lazım. 2gb 4gb 64 bitlik alma sakın.

uyar sıkıntı yok yani.

Yeni nesil oyunları ultra kalitede oynamak istiyorum dersen pek işini görmeyebilir ama Cs:Go demişsin onda rahat rahat oynarsın zaten o tarz oyunlar için ekran kartı değil Grafik işlemci ve ram önemlidir 2 GB ram'in üstüne 4 mü alacaksın yoksa toplam 4 gb mı yapacaksın?

2Gb 4Gb, 64 Bitlik Ram nasıl oluyor anlamadım :)

Anakartın markasını yazarmısın @eray752
Kaç Mhz Ram destekliyor kaç Gb Ram destekliyor bunlarıda bilmemiz lazım.
makinan 1333 mhz ram destekliyor ise sen gidip 1600 mhz alırsan Pc açılmaz. ;)
Yani Ramların 32 veya 64 Bitlikle alakası yok.

i < serisi bi işlemci alırsın veya Amd
4 GB'den fazla ram takarsın Bilgisayara o zaman 32 bit işletim sistemi yerine : 64 bit işletim sistemi kurarsın.

Neden 4 Gb' Ram'den fazla 32 bit işletim sistemi kurulmaz, çünkü 32 bit işletim sistemi bilgisayarlar 4 Gb Ram'a kadar destekliyor anlayacağın sadece 4 Gb ramlık işlem yapar. :$

ram değil ekran kartı. Piyasa da sırf 4gb ekran kartı diye 64 bitlik satılan kartlar var ucuza. Bunu belirttim.
Özür dilerim yanlış anladım :))
4 GB vea 2 GB veya 1 Gb 64 Bitlik ekran kartları var çok sağlamlarıda var canavar gibi olanlar en dandikleride var mario bile oynayamassın :p

2gb olanlarda bu dandiklik olayı çok fazla olabiliyor ama 4 gblık olup da dandik olan bi kart yok henüz
mesela GT 630 var 2 gb, ama çöp
bildiğim en zayıf 4gb hafızalı kart ise gtx 960 4gb modeli, ki orta üst segment bi karttır dandiklik söz konusu değil

ben 4 gb 64 bit mi 2 gb 128 bit mi desen 2. gb 128 bitliği alırım.

isterse 8 gb yapsın 64 bit olduktan sonra gereken performansı gösteremiyor.

4 gb 64 bit bi kart yok şu an, ama anlatmak istediğini anladım
tabi her şey bit de değil (örnek: 256 bitlik gtx 980 > 512 bitlik r9 290)

Geri