Astrolojinin en çapkınları! O burcun gönlü dingonun ahırı!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
ASTROLOJİNİN EN ÇAPKINLARI

abstractspacebackgro-12092023f5e87f37.jpg

İKİZLER: Flörtözlükte başı çeken İkizler ile sevgili olmadan önce defalarca düşünün. Çabuk sıkılabilen İkizler burcu her an kalp ritmini değiştirebilir. Onlara güvenmemek için çok sebep var. Çünkü İkizler burçları odaklanamaz. İlişkileri varken dahi sık boğaz edilmek istenmezler.

KOÇ: Cazibeli Koçlar girdikleri her ortamda gözleri üzerlerine çekerler. Koç burçları aşk acısından hiç hoşlanmazlar. Onlar özlediklerinde ararlar. Gurur yapmazlar. Enerjileri çok yüksek olduğu için uzun süreli ilişkilerde Koç burcu zayıftır. Enerji ve tutku yoksa Koçlar uzaklaşır.
TERAZİ: Araştırmalara göre Teraziler dışa dönüktürler. Terazi burçları flört etmeye bayılırlar. Terazilerle evlenmeden önce çok düşünmeniz gerekir. Terazi burçlarının herkesle anlaşmaları onları daha cazip yapıyor.

Kaynak

Terazi erkekleri evet. Kaçın…

Ayy nine hala bir Aslan yorumu yok astroloji de mi bana cephe aldı ne kjkjkj

İkizler ve Koç burcunu tahmin ederek konuya giriş yaptım. Terazi bir nebze şaşırttı.

Yıldız, başlıklarına hayranım.dddd

(Kaynak Akşam'mış.aşdfjaşjfaş)

Görselin de kara delige benzemesi...geleni gideni yutarim cinsinden..cok kalabalik mi oralar acaba?
Fazla sivi fazla civiklik fazla yabis yabislilik...über DNA lik..bu kadar dna dna bankasinda yoktur demis gibiler...la iyice sacmaladim

Görselin de kara delige benzemesi...geleni gideni yutarim cinsinden..cok kalabalik mi oralar acaba?
Fazla sivi fazla civiklik fazla yabis yabislilik...über DNA lik..bu kadar dna dna bankasinda yoktur demis gibiler...la iyice sacmaladim
ikizleri gören heyecanlanıyor sakin ol :D

Geri