Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende merak ettim simdi. PMinizi yasakliyore ben, lutfen anlatiniz.
gördüm yalnız buda başka bir alay konusu olacağını bildiğinden yazmak istemiyorum PM atarsanız konuşuruz.
Sky Bu konularda korkagin tekiyim, bi merakim korkuma engel oluyor. Merak herzaman kotu degildir demek. Umarim buraya da yazar PMde sana yazdigini. Hem unutmasin, dalga gecenlerde dort gozle okuyup, merak ediyordur, aldirmasin yani. Insan bilmedigi herseyi garipser.
Tabii ki de. Detay icinde.
yazayımmı?
Tabii ki de. Detay icinde.
bay sky'a pmden yazdığımdan daha detaylı yazayım o halde.
""çift gözlü,ağızı dik,dili uzun,gözbebekleri kan kırmızısı.burnu yok kulak uçları sivri kırmızı yeşil parlak bir elbise,kafa hafiften yan,boyunu hafif uzun insana kıyasla kafa şekli üçgen,4 adet parmakları ayak uçları koni şeklinde kapanıyor 1.metre civarı boy.koni şeklinde kırmızı bir takke.
1 meter civari boy mu? Bana 3 harflilerin baya uzun olundugu anlatilmisti. Ve istedikleri sekile girebiliyorlarmis, yani neden kendisini oyle cirkin gostersin ki.
bunların yaramaz cüceler olduğunu düşünüyorum.Zira astral bedende fiziki vücuduma baktığımda korkunç kahkahalar eşliğinde biri bir bacağımı,diğeri diğer bacağımı tutmuş sarsıyorlardı hızlıca.
Aklima bu Lord of The Rings filmin de ki canavarlar geldi, onlara da troll diyorlar. Daha neler gordun?
Gecmis zamanin enerjileride goruntu olarak gelebiliyo degil mi![]()
bana komik geliyor bunlar.
Bahçemde bir gergedan gördüm.astral boyut gerçek boyutun yansımasıdır.Beyin fazla dolu olunca afrikadaki bir gergedanı bahçemde görmek mümkün oluyor.Bu yüzdendirki boş kafa ile yapın diyorlar astral seyahati.
Bence komik değil imkansız geliyor o yüzden komik olduğunu ZANnediyorsunuz.Dininize bağlı birisi olduğunuz için sizi seviyorum.Bu düşüncemi değiştirmeyi istemezsiniz.