Aslı Enver'den 'Elay' açıklaması: Kime benzediğine siz karar verin!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Geçtiğimiz temmuz ayında ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncu Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ile birlikte Prag'a gitti. Kısa bir kaçamak yapan çift, tatil dönüşünde İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdı.

"KISACIK BİR TATİLDİ"

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çifti, önceki gece Prag tatili dönüşünde İstanbul Havaalanı'nda görüntülendi. Prag tatilinden bahseden çiftten Aslı Enver, "Hemen kısacık bir tatildi. Elay bebek de anneannede. Güzel bir tatil yaptık. Bir güncük sayılır" dedi.

"İKİMİZE DE BENZİYOR"

Geçtiğimiz günlerde çocukları Elay'ın da sosyal medyada fotoğrafını paylaşan çift, "Çocuğu da gördünüz. Kime benzediğine siz karar verin. İkimize de benziyor. Dokuz aylık oldu şu an. Hayırlısıyla büyüsün" dedi.

Kaynak

660017dc400ec1033633f7ce.jpg
660017ee400ec1033633f7d0.jpg

660016b4400ec1033633f7ca.jpg
66001824400ec1033633f7d4.jpg

Anneye değil babaya benziyor.:)

bundan önceki ilişkisi gerçekten toksikti salmak gerekiyor sanırım kadın aradan çok geçmeden gerçek aşkı buldu <33
çocuk hareket çekmeye de başlamış bu arada :ASD:SFDSF

Yaren demesen bebeğin gözlerine öyle odaklanmışım kii eline hayatta bakmadım jdkdjs
Çok tatlı Maşallah, babaya benzettim ben.

Babaya benziyor evet aslıya çok benzemiyor

Hım demek yakışıklı kıstasına yakın bir görsel bu not ettim :emoji_v:
Aslında kimsenin eşi için böyle tanımlamada bulunmam ancak Aslı da çok güzel diye özellikle belirttim yoksa sevmem birinin eşinin / sevgilisinin görünümü hakkında yorum yapmayı.

Elay... Yeni neslin isimleri de çok hoş.

Ne Asli Enver'i tanirim,ne de esini.Lefty hanim paylastiginq gore,bayagi unlu kisiler olmalilar.Allah cocuklarini anali/babali buyutsun.

Bebegin ismi de guzelmis.Bir
ara etimolojisine bakalim. : )

Aslı Enver'in oyunculuğunu beğeniyorum. Tiyatro eğitimi almadan oyunculuk yapanların olduğu bir ortamda, desteklenmesi gereken kaliteli oyuncular arasında yer alıyor.

Geri