Asla Mutlu Olamayacak İnsanlar

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Bilmem.
Kötü , pis diye sıralananlar belki acayip mutludurlar.Ponçik, minnoş, iyi kalpliler için üzülüyorlardır bu ne mutsuzluktur diye.
Öyle aklımdan geçti işte.

Sanki mutluluğun tek bir yolu varmış gibi herkes döktürmüş.
Yeri geldiğinde bir çocuğun gülüşünden veya basit bir çikolatalı gofretten bile mutlu olmayı bilmek gerek.
Yoksa ömrünüz başkasının yaptığı mutluluk tarifini aramakla geçer.

Kibirliler
Kendini bir halt sananlar
Kuru egosu olanlar
Bir de patronlar :)

Mutluluğu daima şimdiki zamanın dışında arayanlar, mutlu olmayı erteleyenler..

Evet, soylemek istedigim bir üstte yeLda hanım nam tarafindan söylenmiş. Geçmişte ve gelecekte yasayan insan mutlu olamaz. Burnunu önünü goreceksin evvela. Birak ileriyi geriyi.

Bir örnek... Bugün öyle acil bir odemem vardı ki, saat dörde kadar odemezsem büyük sıkıntılar cikacakti. Hatir çeki veren adam perisan olacakti. Işin enteresan tarafı devletten alacakliyim ve gelecek olan para, bugun odeyecegimin neredeyse yüz misli. Buna ragmen bir ay daha beklemem gerekiyordu. Yakın dostlarimdan parca parca para isterken, pat bir telefon geldi. Abi evimin elektrigini kestiler acil para lazım. At ulan faturani bana dedim. En ufak bir kem küm isyan etmeden, aglamadan sızlamadan adamın uc aylik faturasıni ödedim. Ayiptir söylemesi ardindan vakit namazını kildim, bir de dua ettim ustune, Allahim kurtar beni bu sıkıntidan diye. Ulan bes dakka sonra uzun zamandir görüsmedigim Taksimde otel sahibi bir arkadaşım hatir sormak icin aramaz mi? Kardesim cok sıkıntım var, aksam goruselim vaktim daralıyor dedim ve israrla sıkıntımın ne oldugunu sordu. Abi ne demek ya, paramiz varken her zaman hallederiz demez mi? Pat, eksik olan miktari hesaba yolladı. Hemen odemeyi hallettim ve kurtuldum.

Şahit olanlar dedi ki, vay bee havadan para geldi resmen. Ulan ne havasi? Allahtan geldi Allahtan. Mırın kırın yapip strese girmeyeceksin oyle. Üç günlük dunya, her sorun hallolur Allahin izniyle.

Canini sıkmasın insanlar, yeter ki dogru yurumeyi bilelim.

Son düzenleme:
Söylenenlere ek olarak, hayatının başrolünü başkasına kaptırmış olanlar.

Bire bir kopyalanmasa çogu icerik, aslında fena kategori degil sözlük

mutsuz olanlar gelsin
ben ne zaman mutlu olacağım
yaa desin
nasıl bişey bi bakalım

Mastor.

Yakinlerim bu hususta benimle mutabakata varacaktır. Lena Benimle hoş 1 mutabakata ne dersing?

Mükemmelliyetçiler.

"Elalem ne der" kaygısıyla; yaşamak istedikleri ve yaşadıkları hayat arasında uçurum olanlar..

Geri