Aşkı anlatan gelmiş geçmiş en iyi replik

Konu sahibi son olarak 2843 gün önce görüldü
Bz7n775IQAAJhN4.jpg

bir güzele, güzelliğini anlatmak isterdim aynalardan evvel.

Bknz;
"Şimdi o gidiyor ya, ikiden bir çıkınca ne kalır geriye? Bir kalır değil mi? Öyle değilmiş işte. Yarım kalıyormuşsun..."

Leyla ile Mecnun

Bknz;
"Dünyadaki herkesin parmak izinin farklı olması, kimsenin sana benim gibi dokunamayacağının kanıtıdır!"

Poyraz Karayel

"Aşk dediğin şey insanları sevişmeye zorlayan kimyasal bir reaksiyon, çok sert vurur sonra söner gider. Seni de sorunlu bi evlilikte mahsur bırakır."

Rick and Morty

-Kolyeni bende unutmuşsun, akşam gel al.
+Yangında düşürdüm sanıyordum.
-Yangın sayılır.

ağır roman.

Replik diyor fakat bu videoyu paylaşmak istiyorum.
Hikayesini muhakkak duymuşsunuzdur. Aşkı ve pişmanlığı bundan daha güzel gördüğüm an çok az ve her defasında ilk defa izliyor gibi etkileniyorum.

Replik diyor fakat bu videoyu paylaşmak istiyorum.
Hikayesini muhakkak duymuşsunuzdur. Aşkı ve pişmanlığı bundan daha güzel gördüğüm an çok az ve her defasında ilk defa izliyor gibi etkileniyorum.

çok başka değil mi bu , hayatlarını okumuştum ikisinin de birlikteliklerini epey etkilemişti

çok başka değil mi bu , hayatlarını okumuştum ikisinin de birlikteliklerini epey etkilemişti

Hem de çok başka Nef. İlk izleyişim ve sonraki arasında hiçbir duygu farkı yok inan. Adamın başını her yana eğişinde yaşıdığı onulmaz pişmanlık hissi bir insana bu kadar net geçebilir mi?
Zannediyorum ki tamamlanmamış her his bir gün ifade edilmeyi bekliyor tüm yoğunluğuyla bir yerlerde.

tam böyleydi sanırım.

- biri sevdiğim kadını elimden aldı , yedi krallık onun verdiği boşluğu dolduramadı.

GOT.

Son düzenleme:
In my dreams I can see you, I can tell you how I feel.. In my dreams I can hold you and it feels so real..

Geri