Askere yine çağırsalar yine ...

Konu sahibi son olarak 924 gün önce görüldü

• Kullanılan toplam oy
    16

Askere yine çağırsalar yine ...​

Askerdeyken sorsalar düşünmeden kabul etmezdim ama şartlar değişince yapılma ihtimali doğuyor bende yapardım ama eski yerimde eski görevimde olursa eğer yapardım. :cici:

yine şırnak çıkıcaksa gitmem

lan bırakın şu delikanlıyım ben giderim ayaklarını.ne askerliği.üniversiteyi bitiriyorsun,zar zor iş buluyorsun,sevdiğin varsa nişanlanıyorsun,ananı babanı yıllarca görmemişsin uzakta yaşamışsın ee sonra askerlik geliyo her şey tekrar sarpa sarıyo.askerliği yapıyorsun bitiriyorsun elde var 0 hazır bulduğun işten de oluyorsun anadan babadan gene uzak kalıyosun sevdiğinle gene ayrı düşüyosun.ne veriyo olm askerlik? şimdi birisi çıkıp dicek vatan sevgisi bik bik :D

Ben gitmem. Günümüzün subay takımı nefsi emmaresi çok güçlü insanlar. Bu dereceden bir üste çıkamıyorlar. Seferberlikte orduya katılacak insanlardan değilim. İpsiz Recep ekolüyüz, kimse kusura bakmasın.

Dunyanin en rahat askerligini yapiyorum
Ama bi daha gelirsem cumle alem aevsin

vatansevermiş gibi görünen, facebookta adının başına TC koyan ama askerlik söz konusu olunca da bu zamanda askere mi gidilir diyen hainlere inat giderim.

gitmem bir daha doğunun heryerine gittim yetmedi kuzey ırak'a bile gittim ser sefil dağlarda çadırlarda yaşadım

Ben kısa donem yapmistim cagirsalar evet giderim

Çağırmak nazik bir usül devlet gel derse başka bir çare yok el mahkum gideriz.

Ama gitmemek için kırk takla atarım.

Geri