M
Mac
Ziyaretçi
Ziyaretçi
onunla ılkokul1sınıftan arkdastık uzun yıllar dost olarak goruyorduk bırbırımızı en yakın arkdasımdan hoslanıyordu fakt bır turlu teklıf etmıyordu.aradan 1yıl gectı ve artık lıselı ıdık sımdı arları cok kotu sekılde bozulmustu bır sebepten dolayı bu surecte bende iice yakınlasmıstım onunla cok ii dosttuk cıktıgım cocoktanda onunla olan samımılıgım yuzunden ayrıldık.ve o bana arkdası aracılıgıyla teklıf ettı ben de arkadasım olrak gördugumu söledım o gece ıcmıs ve eve 3te gırmıs ertesı gun ıcın pıknık planımız vardı pıknıge geldı ve durmadan bıra ıcıyordu ben bılıyordum sebebın ben oldugumu ama sölemıyordum ya bı kız ıcın degmez nıe böle yapıosun sölede kızla konusayım senı bu kadar uzmesın dıe bıle dalga gecıodum ama o benım bıldıgımı bılmıodu tabı nese bır ara yalnız kaldık dedım arkdasıma neden teklıf etmedın dedım hala ona karsı ıcınde bısıler var mı dedım.oda dedı ona olan sevgım nefrete döndu dedı o zamanda arkdaslar arasında ii anılmıodu o yuzden teklıf etmedım ııkıde teklıf etmemısım dedı ben baskasına asıgım dedı nese o gunude öle atltmıstık bı msn de sana bısı dıcem ama bana kızmak yok kusmek yok dedı tm dedım ben snden hoslanıorum dedı benım le cıkarmısın dedı o an havalarda ucuodum ne dıyecegımı bılemedım anladım kı bende ona karsı bos degıldım ve bunun cevabını sana yarın verecegım dedım ok dedı ertesı gun oldu uuzn uzun konustuk eskı asklarımı anlattım kısılıgımı ona ııce tnıttım oda ban cıktıgı 1kısı varmıs onu anlattı ve o gun bugundur cıkıoruz tam 5ay 12gun oldu ve ben suan lıse son sınıf öğrencısıyım (fakat bazen dusunuorum acaba hala ona karsı bırseyler hısedıomu 3hatasını yakaladım1cuzdanından arkadasımın numarası cıktı ve t.c yazıordu bu ne dedım t.c kımlık numaram dedı ara bakalım cepte ceevır su numarayı ne cıkacak dedım arkdasım cıktı ya dedı bılmıodum cuzdanı yenı aldım hemn dıgerındekılerını buna bosalttım ınanakı okumadım t.c yı gorunce attım cuzdana dedı ınanmadım tabı bu arada t.c ne dıceksınız degıl mı arkdasımın lakabı tatlı cadı
2bı gun parkta oturorduk bana ela gözlum benım dedı bılıomusunuz arkdasımın gözlerı ela benımkıler ıse kahverengı 3 bıgun onların yanından grupca gecıorduk ve bana yuksek sesle askım dıe bagırdı )bılmıorum ne yapıor ne yapmaya calısor. ve bana dıorkı keske daha onceden cıkmaya baslasaydık kaybolan yıllara yazık dıor bende ıcımden dıorum kı ask ucgenınde kaybolan yıllarına yazık dıorum ona karsı artık soguk davranıorum oda bunun farkında neden böle yapıorsun dıor ne yapıorum dıorum bu ask ucgenın de kaybolan yıllarına benımkılerıde eklemek ıstıyor anlasılan ama ben ne yapcagım bılmıom işte benım hıkayemde böle