hadi tut eLLerimden qök qibi öLü qibi yaLnızım
kayß0Ldum y0Lumu kaYßettim ßn
0yunu kaYßettim d0Lanır durur RUHUM
aLı$ıLm$ın dı$ındaki varLık biz oLuyoruz
sınırlarıkuraLLarı tanımıyoruz
gєѕтєяη lιєвтєѕт ∂υ мι¢н…нєυтє lιєвѕт ∂υ ѕιєυη∂ ωєм lιєвѕт ∂υ мσяgєη؟؟؟
anLami: dün beni seviodun…buqün onu seviosun…yrn kimi sevceksn?? xP
ιl[»тυякιѕн вєвιѕн«]lι
Oynama kırık camla çizer etme çoluk çocukla muhabbet iÇine eder !!
Bu kaçıncı qün yokLuqunLa e$ oLduqum? Kaçıncı qece kimbiLir kanter içinde qeçirdiqim Kaçıncı yokoLu$ kaçıncı diriLi$
unuTacaktım
UnutmaLıydım ya beLki de!
OLMADI
U-NU-TA-MA-DIM!
Yağmura ve bu halime çare bulamamak… Bitiriyor beni Dalıp gidiyorum… Ne düşünüyorum? Bilmiyorum
Uykusuz geçen gecenin ardından mideme ağrılar girmiş tüm gün sersem sersem geçmiş ruhum daralmış bir halde sıkılmış bunalmış nefes alamaz durumdayım
Anlamı yok hiçbir şeyin sen yanımda olana kadar
Soquk duvarLara anLatıyorum $imdi seni seSsizLiqe qeceye Ve FECRE qün aqarmadan Uyuyamadan AkLımda 1001 dü$ünceyLeyine sana doyamadan
Seni anLatıyorumGözLerinin qüzeLLiqini duru$unun asaLetini ve o qünüqezdiqimiz yerLeri mutLuLuqumuzu anLatıyorumyüreqime vurduqun mühRünüVe daha nicesini hiSsediyoRmuSun?
İçimde öyLe biR ' Sén ' vaRkiuyutmuyoR benİ qeceLeri
ÖLüMsüz aşKını hiç€ sayaRsaM HaRamM oLsuNn ßaNa s€nd€nN ba$kaSı
Zamanla tanırsın insanları yiter birer birer hayallerin gerçeği görüp NEFRET*i tadarsın zamanla
Bana aşqı Öreteblrsn ama UNUTMAy*ı asla !
bir kaç yaralı ruh birkaç bira şişesi elimizde bunlar varh mutlu etmeye yetmes khii
SensizDé qeçerMiŞş takwimden qünler
Seni HayaTın KuraLLarına qöre diiL kafaMa qöre yaşadım
kayß0Ldum y0Lumu kaYßettim ßn
0yunu kaYßettim d0Lanır durur RUHUM
aLı$ıLm$ın dı$ındaki varLık biz oLuyoruz
sınırlarıkuraLLarı tanımıyoruz
gєѕтєяη lιєвтєѕт ∂υ мι¢н…нєυтє lιєвѕт ∂υ ѕιєυη∂ ωєм lιєвѕт ∂υ мσяgєη؟؟؟
anLami: dün beni seviodun…buqün onu seviosun…yrn kimi sevceksn?? xP
ιl[»тυякιѕн вєвιѕн«]lι
Oynama kırık camla çizer etme çoluk çocukla muhabbet iÇine eder !!
Bu kaçıncı qün yokLuqunLa e$ oLduqum? Kaçıncı qece kimbiLir kanter içinde qeçirdiqim Kaçıncı yokoLu$ kaçıncı diriLi$
unuTacaktım
UnutmaLıydım ya beLki de!
OLMADI
U-NU-TA-MA-DIM!
Yağmura ve bu halime çare bulamamak… Bitiriyor beni Dalıp gidiyorum… Ne düşünüyorum? Bilmiyorum
Uykusuz geçen gecenin ardından mideme ağrılar girmiş tüm gün sersem sersem geçmiş ruhum daralmış bir halde sıkılmış bunalmış nefes alamaz durumdayım
Anlamı yok hiçbir şeyin sen yanımda olana kadar
Soquk duvarLara anLatıyorum $imdi seni seSsizLiqe qeceye Ve FECRE qün aqarmadan Uyuyamadan AkLımda 1001 dü$ünceyLeyine sana doyamadan
Seni anLatıyorumGözLerinin qüzeLLiqini duru$unun asaLetini ve o qünüqezdiqimiz yerLeri mutLuLuqumuzu anLatıyorumyüreqime vurduqun mühRünüVe daha nicesini hiSsediyoRmuSun?
İçimde öyLe biR ' Sén ' vaRkiuyutmuyoR benİ qeceLeri
ÖLüMsüz aşKını hiç€ sayaRsaM HaRamM oLsuNn ßaNa s€nd€nN ba$kaSı
Zamanla tanırsın insanları yiter birer birer hayallerin gerçeği görüp NEFRET*i tadarsın zamanla
Bana aşqı Öreteblrsn ama UNUTMAy*ı asla !
bir kaç yaralı ruh birkaç bira şişesi elimizde bunlar varh mutlu etmeye yetmes khii
SensizDé qeçerMiŞş takwimden qünler
Seni HayaTın KuraLLarına qöre diiL kafaMa qöre yaşadım