Aşk insanı mısınız yoksa mantık mı?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Aşık olunca, duygularınız mantığın önüne geçer mi? Yoksa mantık daha mı önemli sizin için?

aşk insanıyım aşk
her tarafımdan fışkırıyor
topla lazım olur

Ahh tam bi aşk kadınıyım... demeyi cok isterdim fekat değilim.... mantığım olmasa kalbim beni öldürmüştü.. parca parca etmişti... dört bir yana savrulmuştum şimdi... cok şükür. tşk.

Benden aşk insanı çıkmaz maalesef ve her zaman için mantık öndedir.

mantığımı bir kenara koyabileceğim şeyler var. kırmızı çizgim olan şeyler de var.
yani hiç olmayacak bir insan için aşka düşmedim, bence sizden çok farklı ya da beklenmedik bir insana aşık olmak mümkün, mantık o aşkı sürdürüp sürdürmeme kısmında işin içine giriyor.

ben imkansızsa aklımı seçerim.

Mantikli ask adamiyim galiba

Efendim ben aşkı çözmüş bir insanım ama çok saygı duymuyorum aşka çünkü her güzel şeyin sonu var dediğim de de mantık insanı oluyorum. İkisini de kapsadım..)

Duygu hissiyatım durursa mantığı neyleyim. Aşk diyorum..

mantık insanıyım, bir insanı çok sevsem dahi mantigima yatmayan şeyler olduğunda bırakmasını, gitmesini bilirim sonunda çok uzulecegimi bilsem bile

Aşk insanı değilim; zarar veriyor bana.
Mantık insanı da değilim
C şıkkı ne

Haritam mantık insanı olduğumu söylüyormuş. Aşıkken de aşk insanıyım ben.

Nice aşıklar gördük aşırı duygusal olan gönülleri başkalarına kayan sevdiklerini aldatan .d

Mantık insanı olduğumu düşünüyorum
Mantığıma yatmayan bir durumla karşılaştığımda sorguluyorum kendi içimde karşımdakine de yansıyo hemen zaten

Geri