Aşk insanı değiştirir mi?

Konu sahibi son olarak 2549 gün önce görüldü
evet aşırı güzel şeyler oluyoo:)))

Evet, gerçekten değiştiriyor. İnanamazsınız. :)
Tabii gerçek bir aşk bu. Lay lay lom şeyler değil.

Değişmesek de Değişti derler..

aşk mı değiştirir bilmem ama zamanında hayatımdaki kadın ne diyorsa eksiklerimin ve kötü yönlerimin (hayatımda kimse yokken yaptığım ve bana doğru gelen şeyleri, onun için kötü olan yönlerimi) bana zarar verdiğini söyleyerek “bak bu şöyle şöyle bunlar sana zarar veriyor bunu söylememin sebebi de şu…bla bla bla” açıklaması yaptığı anlar hayatımdaki kadına bir kez daha aşık olup ona delicesine saygı duyardım, bu benim için önemli bir şeydi şahsen.
“oğlum seni seviyor seni önemsiyor umrundasın lan aloo” moduna falan girerdim.
aşık olmasam gerçi onu takar mıydım? Sanmam.
aşık olunca insan değişmek ister bence.
sonunda tabii kaçınılmaz hazin son oldu.
hayatımdan çıktı ve ben kaldığım yerden devam ettim her şeye. (siz öyle yapmayın)
önemli olan şey şudur bence karşı taraf sizi kendi istediği biri gibi mi yapmaya çalışıyor yoksa siz gerçekten değişimi hak ediyor musunuz?
bütün sorun bundan ibaret :)

ay vallahi beni çok değiştirdi.... böyle pamuğumsu,i*nemsi biri oldum. minnoş biriyim... bakınız ban bile yemiyorum artık.....

m2PRLB.gif

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnsan zaten değişken canlı, içinde bulunduğu duruma göre pozisyon alır. Aşk değil yaşamdaki her şey insanı değiştirir. Olumlu ya da olumsuz karşılanabilir tüm değişimler, içinde bulunduğumuz ruh hâli ile alakalı. Aşk ne demek tam karşılığı ne bilmiyorum ama flört döneminde ki değişimler güzel, sonra her şey sıradan hâl alıyor gelen samimiyet ile birlikte.

Olm ask diye bir sey dogaya aykiri , yok ole bir sey, insanin her zaman ki gibi asiri ihtiraslarını tanimlamasıdır aşk.

Hem de nasssııııllllll (:

Insan oglunun kontrol edemedigi bir gercek daha.. iyi kotu ne taraf olur o karsidaki insana bagli yasadiklariniza bagli etken insanlar olaylar vs vs adini ne koyarsan koy. Ama degistiriyor evet

üffffffff felfena ismini okuyunca bile değişiyorum

Geri